3D-tulostuspalvelu

 

3D-tulostuspalvelua yrityksille vahvan osaamisen kautta

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat insinööri- ja suunnittelutoimistot sekä muovituotteiden kanssa toimivat ja aktiivisesti tuotekehitystä suorittavat tuotannolliset yritykset. 3D-tulosteista on suuri apu erityisesti muovituotteiden tuotekehityksen eri vaiheissa.

Tarkat ja vedenpitävät muovitulosteet osaksi muovituotteiden protyyppi- ja tuotekehitysvaiheita

3D-tulosteiden avulla voidaan saada tietoisuus suunnitelmien ja 3D-mallinnuksen oikeellisuudesta, testata tuotteen konseptia tai muun muassa kokeilla tuotteen ergonomiaa ja käytettävyyttä.

Centrian tulostinlaitteistolla on mahdollista tulostaa jopa 53cm pitkiä kappaleita. Suuri tulostusalue antaa mahdollisuuden pienempien kappaleiden tulostussuunnan optimoinnille laadukkaampien tulosteiden tuottamiseksi. Lisäksi voimme tulostaa kappaleet erityisen ohuella kerrospaksuudella, joka takaa kappaleiden vedenpitävyyden, loistavan kappaleen muodon toistotarkkuuden ja mahdollisuuden tulostaa kappaleita, jotka sisältävät pieniä yksityiskohtia. 

Laadukkaita muovitulosteita asiakkaiden yksityiskohtaisiin tarpeisiin

Tuotamme laadukkaita muovisia 3D-tulosteita asiakkaan toimittaman 3D-mallin pohjalta.  Voimme ottaa mallin vastaan useissa tiedostoformaateissa, mutta suositeltavin tulostusta ajatellen on STL. Kaikissa asiakasprojekteissa pyrimme nopeaan toimitusaikaan.

Referenssit

Pihla Group Oy ja Kuusamon Uistin Oy

Tilaukset / tarjouspyynnöt

3dtulostus.ylivieska@centria.fi

Yhteystiedot

Pasi Hakasaari
Asiantuntija
044 449 2632
pasi.hakasaari@centria.fi
Jani Rättyä
Palvelupäällikkö
044 449 2577
jani.rattya@centria.fi

 

Hyödynnä Tekesin innovaatioseteli - lue lisää!


   
Seuraa meitä somessa: