Tietoturva- ja tietosuojapalvelut SecuLab

Puolueettomana toimijana päämäärämme on tuottaa lisäarvoa yrityksille ja yhteisöille tarjoamalla jatkuvia ja luotettavia tietoturva- ja tietosuojapalveluja. Tehokkailla työkaluillamme kykenemme havaitsemaan haavoittuvuudet ennen ei toivottuja tunkeilijoita sisäverkosta, laitteista tai ohjelmistoista.

Määrätietoinen oman asiantuntijaryhmämme kouluttaminen ja kehittyneet testauslaitteemme ovat tehneet meistä halutun kumppanin kaikenkokoisille tarpeille niin alueellisesti kuin globaalisti. Arvostetut tietoturva-alan kansainväliset foorumit ovat saaneet meistä säännöllisen kumppanin. Toimimme aina hyvien puolella ratkaisemalla jo tänään vielä tunnistamattomia huomisen uhkia.

Tällä hetkellä laajennamme osaamistamme kansainvälissä hankkeissa SIFIS-Home ja Cynic.

Tarjoamme seuraavia räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaamme tarpeiden mukaisesti:

Sisäverkon testaus – Raporttimme esittää toimenpiteitä turvallisuuden parantamiseksi ja nostaa esiin tärkeimmät toimenpiteet. Havaintomme perustuvat kansalliseen viikoittain päivittyvään haavoittuvuustietokantaan.

Ohjelmistotestaus – Tarkasteltava ohjelmisto tuodaan aidossa ympäristössä laboratorion virtuaalipalvelimelle. Testausohjelmisto tarkistaa ohjelmiston tarjoamat palvelut ja niiden ajantasaisuuden ja kykenee ehdottamaan korjaavia toimenpiteitä.

Laitetestaus – Verkkoon liitettävä laite kyetään testaamaan sen liityntöjen kautta myös langattomasti. Tehokas ohjelmistomme kykenee löytämään laitteen sisältämät tietoturvallisuuden kannalta kriittiset uhat.

Koulutus – Osaava henkilökunnan jäsen on tietoturvan vahvin lenkki. Pystymme tuottamaan eri laajuisia koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaisesti. Kohderyhminä mm. yrityksen työntekijät – IT-vastaavat – Johto.

Tietoturvatietoisuuden varmentaminen – Ulkopuolien arviointimme antaa todenmukaisen kuvan yrityksen tietotietoturvan hetkellisestä tasosta ja antaa kehittämissuosituksia.

Haluamme lisätä tietoturvatietoisuutta alueemme yrityksissä ja yhteisöissä. Tarkoituksenamme on kasvattaa niiden kilpailukykyä lisäämällä tietoturvallisten toimintatapojen omaksumista, näkyvyyttä ja käytänteiden jalkauttamista.

Referenssit

CABB Finland Oy, Nordic Lights Ltd ja Pedersören kunta

Yhteystiedot

Tom Tuunainen
TKI-kehittäjä
040 681 7207
tom.tuunainen@centria.fi
Joni Jämsä
Projektipäällikkö
044 449 2524
joni.jamsa@centria.fi

   
Seuraa meitä somessa: