Ainutlaatuinen kemian koetehdas

Chemplant on kemian koetehdas, joka tarjoaa yrityksille ainutlaatuiset puitteet vaativaan TK-toimintaan. Sen lisäksi koetehdas palvelee korkeatasoisena oppimisympäristönä.

Koetehtaan toiminnallisena ytimenä ovat kaksi pilot-mittakaavan reaktoria. Koetehdasta palvelee laboratorioympäristö, joka mahdollistaa laboratoriomittakaavassa tehtävät kokeet ennen varsinaista pilotointia. 

Centria ammatikorkeakoulun ja alueen yliopistojen korkeatasoisten asiantuntijoiden ansiosta koetehdasympäristö tarjoaa yrityksille vahvaa käytännön asiantuntijuutta sekä teoreettista osaamista kilpailukykyiseen hintaan.Yrityksillä on lisäksi käytössään pilot-ympäristössä palvelun tuottajan järjestämä käytännön tuki.


   

Ajankohtaista

Chemplan-seminaari 25.4.2013

22.4.2013

Chemplant-hankkeen päätösseminaari järjestetään Centria ammattikorkeakoulun auditoriossa torstaina 25.4.2013 klo 11.30-16.00. Seminaarissa muun muassa kuullaan tutkimusor...

Entistä monipuolisempi Chemplant

8.10.2012

Kemian koetehdas Chemplant on laajentunut viimeisen vuoden aikana aikaisempaa monipuolisemmaksi kokonaisuudeksi. - Pilottiin on asennettu sekoitusreaktori, ja kakkosvaiheessa pilotin ympärille on...

Seuraa meitä somessa: