Centria 5G-verkko

 

Centrian testiverkkoympäristö on täysin toimiva mobiiliverkkoympäristö, jota on käytetty useissa julkisissa kokeiluissa. Verkkoympäristö on kehittynyt jokaisen kokeilun kysynnän mukaan. Testiverkkoympäristö on heterogeeninen verkko, joka on rakennettu käyttäen kaupallisia laitteisto- ja ohjelmistokomponentteja. Testiverkkoymopäristö sijaitsee Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla. Testiverkkoympäristö kattaa Ylivieskan kaupungin keskustan alueen makrosoluilla. 

 

Centrian ryhmällä on pitkäaikainen kokemus uusien teknologioiden käyttöönotossa kenttäkoeympäristössä. Ryhmä on suorittanut useita teknologia, algoritmi, testaustyökalu, järjestelmä ja sovellustason demonstraatioita. Centrian ryhmällä on maailmanluokan tietoa ja käytännöllisiä taitoja erilaisista kokeiluista ja laajojen mobiiliverkkojen konfiguroinnista, jonka lisäksi että se ylläpitää ja rakentaa mobiiliverkkoja.

 

Projekti käyttää hyväksi ja edelleen kehittää aikaisempien CORE/CORE+/CORE++ -hankkeiden testiverkkoympäristöä. Testaamistoiminta jatkaa uusien ja ketterien menetelmien kehittämistä kokeellista käyttöä varten johtamalla peräkkäisiä julkisia demonstraatioita uusilla piirteillä. Centrian 5G-verkko esitellään yksityiskohtaisesti 5GTN+ -hankkeen sivuilla.

 


 

 


   
Seuraa meitä somessa: