Cyber-security in the Wireless Industrial use cases - CyberWI

Celtic Plus -projekti CyberWI työskentelee eri infrastruktuureihin, kuten pilvipalveluihin, langattomiin sensoriverkkoihin ja mobiiliteknologioihin saumattomasti yhdistyvien turvallisuusratkaisujen parissa. Tavoitteena on mahdollistaa teollinen internet, jossa pienetkin yritykset pystyvät helposti ottamaan käyttöönsä turvallisia palveluja eri infrastruktuurien välillä. CyberWi saavuttaa nämä tulokset keräämällä turvallisuuden käyttötapauksia ja vaatimuksia teollisten partnerien ja sovellusten skenaarioiden, kuten rakennusautomaation, teollisten ohjausjärjestelmien, liikennesovellusten, terveydenhuollon ja pankkipalvelujen laajalta kentältä.

 

Tavoitteet

Näihin käyttötapauksiin ja vaatimuksiin perustaen projekti työstää hyökkäysten tunnistamisen, salattujen tietokantojen, autentikoinnin ja käyttäjävalvonnankeinoja turvallisen tiedonsiirron ja kyberturvallisuustyökalujen kohdistamiseksi erilaisille kohdeinfrastruktuureille.

Varmistaakseen valittujen ratkaisujen toiminnan tuotantoympäristöissä, projektissa kehitetään, otetaan käyttöön ja esitellään julkisesti testialustat ja demonstraatiot.

Odotettavat tulokset

Hankkeen tulokset esitellään työpajojen ja julkaisujen avulla. Lisäksi tuotetaan kansainvälisiä standardeja. Markkinointitutkimus ja-suunnitelma takaavat projektin tulosten hyödyntämisen käytännössä. Projektin aikana perustetaan Centria tietoturvalaboratorio, joka valjastetaan teollisen internetin käyttöön ja asiakkaiden tietoturvan testaamiseen.


   
Seuraa meitä somessa: