Fast Wow Effects Boosting SME Business

1.1.2015 - 30.6.2017

Fast Wow Effects Boosting SME Business on Tekesin Uusi arvonluonti -haun kautta Fiksu kaupunki-ohjelmasta rahoitettu TKI-projekti. Projekti toteutetaan yhteistyönä Centrian ja Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Muina yhteistyötahoina ovat n. 20 kotimaisten yrityksen lisäksi Ochanomizun yliopisto Japanista ja Sohar College of Applied Sciences Omanista. 

Fast Wow -projektilla pyritään parantamaan yritysten mahdollisuuksia hyödyntää digitalisaation luomia mahdollisuuksia ja saada näin aikaan yritysten uudistumista ja kykyä tuottaa uudenlaista asiakasarvoa perinteisten toimintamallien ulkopuolelta tai niiden rajapinnoilta. Hankkeen laaja-alainen ja tiivis yhteistyö nostaa suomalaista osaamistasoa hankkeen tutkimusalueella sekä kehittää yhteistyötä tutkimuksen ja pk-yritysten kesken. Projektin yhtenä tavoitteena on myös yritysten myynnin ja markkinoinnin edistäminen nopeasti toteutettavien wow-efektien avulla sekä projektissa olevien toimijoiden verkottuminen uuden liiketoiminnan edistämiseksi.

Fast Wow Effects Boosting SME Business -hankkeessa tehdään digitalisaatioon pohjautuvia kokeiluja eri teknologioita yhdistäviä sovelluksia ja menettelytapoja käyttäen. Projektissa tuotetaan näiden pohjalta yritysten liiketoiminnan, erityisesti markkinoinnin sekä tuotteiden esittelyiden tueksi erilaisia wow-efektejä. Näiden avulla yritysten tuotteille saadaan lisäarvoa, joka hyödyttää niin tuottavaa yritystä kuin loppukäyttäjääkin. Tuloksia esitellään sekä kotimaisissa että kansainvälisissä konferensseissa, seminaareissa ja messutapahtumissa.

 


   

Ajankohtaista

FastWow toivottaa menestyksekästä uutta vuotta 2018 yhteistyökumppaneilleen

1.1.2018

Toivotamme menestyksekästä uutta vuotta! Nähdään uusien hankkeiden parissa!

Seuraa meitä somessa: