Tutustumiskierros Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry:n jäsenyrityksiin

Teollisuuden pilotissa kehitettiin autolla ajettavan kiertoajelun sijaan vaihtoehtoinen tapa tutustua digitaalisin keinoin Kokkolan Suurteollisuusalueeseen. Alueella toimii yhteensä 70 yritystä, joista 17 kuuluu Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry:hyn (KIP ry). Teollisuuspilotti on luotu yhteistyössä KIP ry:n kanssa, ja virtuaalikierroksella voi tutustua yhdistyksen jäsenyrityksiin.

Suurteollisuusalue ja satama kuvattiin 360o-kameralla, ja KIP ry:n jäsenyrityksiltä kerättiin tietoa heidän toiminnastaan. 360o-kameralla kuvattu materiaali jaettiin yrityskohtaisesti gallerioiksi, kuvat liitettiin Roundme-alustalle, ja kuviin lisättiin yrityskohtaista tietoa. Vierailija voi liikkua virtuaalisesti suurteollisuusalueella omalla kännykällään tai tietokoneellaan. Kierros on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

KIP ry saa KokkolaAR-hankkeen myötä käyttöönsä uuden markkinointityökalun, jota voidaan päivittää jälkeenpäin yhdistyksen ja jäsenyritysten tarpeiden mukaan. Turvallisuussyistä koko kierrosta ei julkaista netissä, vaan linkki kierrokselle on saatavilla KIP ry:ltä. Alla esimerkkejä yrityskohtaisista kierroksista:

 

KIP Service Oy: https://roundme.com/tour/316352/view/1034102/

Nordkalk Oy Ab: https://roundme.com/tour/315473/view/1030924/

Oy M. Rauanheimo Ab: https://roundme.com/tour/316684/view/1039008/

 


   
Seuraa meitä somessa: