MOCOXR - digitalisaation työkaluilla pk-yritykset kasvuun

1.9.2021-30.6.2023

Hankkeessa tutkitaan ja kehitetään yritystarpeiden analysoinnin pohjalta innovatiivisia tapoja soveltaa kehittyneitä digitaalisia teknologioita, kuten mobiilirobotiikkaa, yhteistyörobotteja (cobotteja) ja laajennetun todellisuuden (XR) teknologiaa esim. tuotannollisissa ympäristöissä ja varastoissa.
Hankkeen tavoitteena on tuottaa ja välittää tietoa uusien teknologioiden hyödyntämismahdollisuuksista alueen pk-yrityksille, ja siten edistää teollista digitalisaatiota yritysten liiketoiminnassa. Tavoitteena on myös yhdistää tulevan sukupolven digiosaajia teollisen yrityselämän kanssa digitaalisten tuotantoratkaisujen käyttöönotossa. Hankkeessa järjestetään työpajoja ja seminaareja, jotka toimivat verkostoitumistilaisuutena pk-yrityksien ja uuden teknologian osaajien välillä.

Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

REACT-EU (Recovery Assistance for Cohesion and the Territories of Europe) tukee koronapandemian aiheuttamien vahinkojen korjaamista. REACT-EU-rahoituksella luodaan pohjaa talouden vihreälle, digitaaliselle ja palautumiskykyä tukevalle elpymiselle. (lähde: https://www.rakennerahastot.fi/react-eu)

 

Project in English


   

Ajankohtaista

Eksoskeletonit testissä

24.1.2022

Mitä ovat eksoskeletonit ja soveltuvatko ne teollisuuden työtehtäviin? Päätimme ottaa asiasta selvää järjestämällä neljän päivän m...

MOCOXR on mukana Centria DropInissa

13.9.2021

  Centria Tutkimus ja Kehitys järjestää avoimen DropIn -tapahtuman 7.10.2021 kello 12.00 - 15.00 Vierimaantien kampuksella Ylivieskassa. Asiantuntijamme kertovat Sinulle mahdolli...

Seuraa meitä somessa: