SETforWork - Taitoja ja kokemuksia työelämän muutokseen!

Set yourself up for success!

 

  

Onko työurasi vielä alussa?
Oletko työttömänä tai vaihtamassa alaa?
Opinnot alkavat olla pulkassa, mutta minkälaista työelämä onkaan?
Yritykset ovat ottaneet kevään 2020 aikana isoja digiloikkia, mutta mitä se oikein tarkoittaa?

SETforWork-kokemuksen avulla saat käytännön kokemusta ja työkaluja, joilla Sinusta tulee työelämän osaaja omalla alallasi! Kokemus muodostuu viidestä verkossa järjestettävästä työpajasta, joiden teemoja ovat esimerkiksi vuorovaikutus, roolit työyhteisössä ja kansainvälistyminen asiantuntijatyössä. Teemat vaihtelevat, joten useampaankin kokonaisuuteen tai sen osaan kannattaa ottaa osaa!

SETforWorkin tehtyäsi olet osaava työyhteisön jäsen! Saat kokemusta työelämän tilanteista ja mikrotyön kautta saat kokemusta omalla alallasi jo ennen työllistymistä. Työelämätaidot kainalossa tuot yrityksiin nykyaikaista, arvokasta oppia parhaista tavoista tehdä töitä, etänä ja livenä!

Teimme digikäsikirjan työelämän digikiemuroiden ratkaisemisen avuksi! Ota käsikirja talteen tästä linkistä: DIGIKÄSIKIRJA

 Hanke on päättynyt, mutta voit hyödyntää materiaaleja vapaasti! Jos haluat valmennuksen omaan organisaatioosi, ota yhteyttä Leena Toivaseen!

Lisätietoa SETforWork - kokemus -sivulta!

 

 

 

Haluan mukaan! Mitä teen?

Ota yhteyttä Leena Toivaseen sähköpostitse leena.toivanen@centria.fi tai puhelimella 0407013221 (soitto, tekstiviesti, Whatsapp).

Kuka pääsee mukaan?

Opiskelijat, työttömät, alan vaihtajat ja työttömyysuhan alla olevat Pohjois-Pohjanmaan alueelta. Aiemmalla koulutustaustalla, kokemuksella tai omalla alalla ei ole merkitystä. Kaikkien vahvuuksia hyödynnetään uusia työelämätaitoja kehittäessä! 

Maksaako tämä?

Ei maksa, osallistuminen on kaikille täysin ilmaista. Toiminta on osa Pohjois-Pohjanmaan Elyn rahoittamaa ESR-hanketta.

Mitä työpajoissa tehdään?

Työpajoissa harjoitellaan työelämätaitoja turvallisessa, rennossa ilmapiirissä. Teemat liittyvät yleisiin työelämän tarpeisiin. Työpajat tehdään etänä eli voit osallistua sinulle mukavassa paikassa. Tarvitset tietokoneen ja/tai älypuhelimen. Työpajoissa kokeillaan erilaisia digitaalisia työkaluja, joten toimintatapojen lisäksi tulet tutuksi digityökalujen kanssa. Opit myös raportoimaan omasta työstäsi kiinnostavilla ja työn arkeen sopivilla tavoilla. Nämä taidot ovat hurjan tärkeitä kun siirryt työelämään!

Mitä on mikrotyö?

Mikrotyö tarkoittaa pieniä projekteja, joita tehdään verkon välityksellä kansainvälisillä mikrotyöalustoilla. Mikrotyön avulla saa käytännön kokemusta ja korvausta pienten projektien tekemisestä täysin etänä. Työpajoissa opit lisää mikrotyön mahdollisuuksista, ja miten sitä tehdään käytännössä. Työpajoissa hyödynnetään alueella jo olevien mikrotyöntekijöiden kokemuksia, kansallisia sekä kansainvälisiä verkostoja.

Mikä on työllistymis- ja uraohjauspalveluiden rooli?

Työpajoissa saadut opit ja kokemukset siirretään uraohjaukseen koulutuksessa sekä tarjotaan vapaasti työllistymispalveluiden käyttöön. Meidän tavoitteena on, että työhön siirtyminen on entistä helpompaa. 

 

SETforWork on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama Euroopan Sosiaalirahaston hanke. Hankkeen budjetti on 75 200e, josta ESR-rahoituksen osuus on 60 160e. Hankkeen toteuttaja on Centria-ammattikorkeakoulu Oy.


   
Seuraa meitä somessa: