Vastepiste-palvelusta ILMAINEN ostosten kuljetus kotiovelle! Vinkkaa omalle lähikaupallesi!

 

Vastepiste toimittaa Keski-Pohjanmaan yritysten asiakkaiden ostokset kotiovelle keväällä 2020 ilmaiseksi. Paikalliset kuljetusyritykset tulevat noutamaan ostokset suoraan liikkeestä ja vievät ne asiakkaalle. Palvelun käyttäminen on helppoa; soita, tekstaa tai laita sähköposti, kun asiakas on tehnyt tilauksen, ja kuljettaja tulee hakemaan tavarat ja kuljettaa ne asiakkaalle jopa samana päivänä!

Palvelun saa käyttöön ottamalla yhteyttä Janneen (040 630 9890) tai janne.kansakoski@centria.fi

Kun tilauksen tekee ennen klo 9, on se kotiovella jo samana päivänä viim klo 15. Asiakas sopii kaupan kanssa ostettavista tuotteista, ja kauppias ilmoittaa Vaste-tiimille toimitusosoitteen. Toimituksista vastaavat paikalliset kuljetusyritykset. 

 

Näin Vastepisteen ilmainen kuljetus toimii! Ota käyttöön tai vinkkaa paikalliselle yrittäjälle!YRITTÄJÄ:
1. Ota yhteyttä Janneen (040 630 9890 tai janne.kansakoski@centria.fi) ja ilmoita, että haluat tarjota asiakkaallesi ilmaisen ostosten kuljetuksen.
2. Asiakas ottaa yhteyttä yrittäjään: sovitaan ostettavat tuotteet ja niiden maksu sekä toimitusosoite. Pakkaa tavarat valmiiksi kuskia varten, ja merkitse osoite pakettiin.
3. Laita tekstiviesti/sähköposti tai soita Jannelle, ja kerro asiakkaan osoite ja puhelinnumero.
4. Kuski tulee noutamaan ennen klo 9 tilatut tavarat samana päivänä. Myöhemmin tehdyt tilaukset toimitetaan viimeistään seuraavana päivänä.

ASIAKAS:
1. Ota yhteyttä Vastepiste-palvelua käyttävään yritykseen, ja kerro tilauksesi.
2. Tavarat tuodaan sinulle kotiovelle tai ilmoittamaasi osoitteeseen viimeistään seuraavana päivänä.
Palvelu toimii Keski-Pohjanmaan alueella. Kuljetuksia toimitetaan pääosin klo 9-15. Kokkolasta lähtevä tavara on perillä muualla maakunnassa noin klo 12-14. Muualta maakunnasta Kokkolaan saapuva tavara toimitetaan klo 16 mennessä. Kuljetuksista vastaavat paikalliset yritykset.


   
Seuraa meitä somessa: