Kehitysprojektin valmistelupalvelu

Kehitysprojektin käynnistäminen ja rahoituksen hakeminen helpoksi

Avustamme kehittymishaluisia PK- ja mikroyrityksiä toiminnan kehitysrahoituksen hakemisessa kansallisista ja kansainvälisistä rahoituskanavista. Palvelumme helpottaa yrittäjien, hallitusten edustajien, toimitusjohtajien ja kehityksestä vastaavien henkilöiden työtä tarjoamalla osaamista ja resurssia kehitysprojektin suunnitteluun ja rahoitushakemuksen valmisteluun.

Neuvoja ja työpanosta kehitysprojektin käynnistämiseen kansallisella tai kansainvälisellä tukirahoituksella

Palvelumme tarjoaa yrityksellenne mahdollisuuden keskittyä ydintoimintoihin. Asiantuntijamme kartoittavat kanssanne keskeisimmät kehityskohteet ja neuvovat, millaista rahoitusta kehityksen tueksi on mahdollista saada. Tarjoamme kokeneiden asiantuntijoidemme työpanoksen avustamaan teitä projektisuunnitelman ja rahoitushakemuksen laatimisessa. Tarvittaessa avustamme myös rahoitusneuvotteluissa rahoittajien ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarvittaessa tarjoamme apua myös projektin hallinnointiin.

Palvelulupauksemme

Helpotamme työtänne, nopeutamme kehitysprojektinne rahoituksen hakua ja nostamme todennäköisyyttä saada tukirahoitusta.

Referenssit

Asiantuntijoillamme on pitkä ja laaja kokemus tutkimus- ja kehityshankkeiden valmistelusta ja rahoituksen hakemisesta. Hallinnoimme vuosittain 70–100 projektia ja valmistelemme kymmeniä rahoitushakemuksia. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ELY-keskusten, Tekesin ja erilaisten kansainvälisten rahoittajatahojen kanssa.

Yhteystiedot

Jani Rättyä 
Palvelupäällikkö
044 449 2577
jani.rattya@centria.fi 
   

 


   
Seuraa meitä somessa: