Tietoturva- ja tietosuojapalvelut

Huolestuttavatko EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset? Mietityttääkö yrityksenne tietoturva tai ovatko resurssinne rajalliset tietoturva-asioissa? Onko tarpeita kasvattaa henkilöstönne tietoturvatietoisuutta? Tutkimusten mukaan suuri osa tietoturvaongelmista aiheutuu inhimillisistä virheistä yrityksen prosesseissa, joita aiheuttavat esimerkiksi ajattelemattomuus tai kiire. Tietoturvalliset toimintatavat ja prosessit ovat osa hyvää liiketoimintatapaa ja laatua. Centrian tietoturva- ja tietosuoja-asiantuntijapalvelut tarjoavat apua digitaalisen ja manuaalisen tietopääoman hallinnassa.

Palveluihimme kuuluvat mm. organisaation tietoturvan nykytila-analyysi, tietoturvapolitiikan luominen, prosessien haavoittuvuuksien ja tietoturvauhkien tunnistaminen sekä riski- ja vaikutusanalyysit. Annamme tietoturvakoulutusta henkilökunnallenne ja teemme yrityksellenne räätälöidyn kyberturvallisuuskäsikirjan, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne. Tarjoamme alueemme PK-yrityksille myös tietosuojavastaavan palveluja.

 

Palvelulupauksemme

Haluamme lisätä tietoturvatietoisuutta alueemme PK-sektorin yrityksissä ja tukea yritysten kilpailukykyä lisäämällä tietoturvallisten toimintatapojen omaksumista ja näkyvyyttä. Autamme yritystänne sopeuttamaan henkilötietojen käsittelyn vastaamaan uutta EU:n tietosuoja-asetusta.

Tarjoamme räätälöityjä ja yksilöllisiä ratkaisuja yrityksen tarpeiden mukaan. Puolueettomana toimijana päämäärämme on tuottaa lisäarvoa yrityksellenne tarjoamalla jatkuvia ja luotettavia tietoturva- ja tietosuojapalveluja.

Katso tästä ruotsinkielinen hauska Pietarsaaren tietoturvalaboratorion palveluita kuvaava mainosvideo. SecuBot-hankkeen aikana on rakennettu Pietarsaareen tietoturvalaboratorio, joka mahdollistaa aikaisempaa laajemman alueen tietoturvan palvelutoiminnalle hankkeen päättymisen jälkeen.

Yhteystiedot

Jani Rättyä
Palvelupäällikkö
044 449 2577
jani.rattya@centria.fi 

   
Seuraa meitä somessa: