3D-mittauspalvelu

 

Laadukasta mittauspalvelua valmistavaan teollisuuteen, suunnitteluun ja muotoiluun

Tarjoamme asiakkaillemme 3D-mittauksia pitkällä ja laaja-alaisella kokemuksella teollisuuden mittausprojekteista. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat tuotannolliset yritykset ja tuotekehitystä tai suunnittelua tekevät yritykset. Mittauspalvelumme avulla asiakkaamme saavuttavat hyötyjä etenkin tuotelaadun varmistamisessa ja parantamisessa, sekä tuotekehitysvaiheen läpiviemisessä ja tehtyjen ratkaisujen toimivuuden todentamisessa.

Tietoisuutta kappaleen mittavaatimuksien täyttymisestä

Mittauspalvelumme soveltuu kaikenlaisille kappaleille, pehmeästä kovaan ja pienestä suureen. Mitattavien kappaleiden koot voivat vaihdella yksittäisistä sormenpään kokoisista kappaleista aina henkilöauton kokoisiin laajoihin kokonaisuuksiin. Voimme suorittaa mittauksia myös asiakkaan tiloissa siirrettävien mittausjärjestelmien avulla. Toteutamme mm. valmistusjigien tarkistusmittauksia, joiden avulla asiakkaamme voivat parantaa laatua ja tehostaa tuotantoaan. Voimme helpottaa metallisten valukappaleiden koneistusta selvittämällä kappaleiden työvarat lasermittauksella. Toteutamme 3D-mittauksen avulla myös käänteissuunnittelua sekä vanhan tuotteen uudelleenmuotoilua.

Tietoisuus mitatun kappaleen toimivuudesta suunnitellussa tarkoituksessa

Projektin päättyessä asiakas saa mittausraportin ja/tai mittausgeometrian mitatusta tuotteesta. Lasermittauksella tuotettua mittausgeometriaa voidaan käyttää pikavalmistuksessa tai osana tuotteen sarjatuotantoa.

Referenssit

Sievin Jalkine Oy ja Sievi Tools Oy

Yhteystiedot

Timo Rahja
Asiantuntija
044 449 2576
timo.rahja@centria.fi
Pasi Hakasaari
Asiantuntija
044 449 2632
pasi.hakasaari@centria.fi
Jani Rättyä
Palvelupäällikkö
044 449 2577
jani.rattya@centria.fi


Hyödynnä Tekesin innovaatioseteli - lue lisää!


   
Seuraa meitä somessa: