Älykäs tiedonhallinta - rekrytoiva koulutusohjelma

Koulutus alkaa
10.9.2018
Koulutus päättyy
1.2.2019
Haku alkaa
2.7.2018
Haku päättyy
12.8.2018
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Paikka: Kokkola/ Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, Kokkola

Kuvaus

Kosila, Pohjanmaan Ely-keskus, Pohjanmaan TE-toimisto ja Centria tutkimus ja kehitys järjestävät yhteistyössä älykäs tiedonhallinta - rekrytoiva koulutusohjelma Rekrykoulutuksen. Ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua älykkään tiedonhallinnan asiantuntijaksi ja työllistyä alan asiantuntijatehtäviin koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa yhdistyvät alan perustietämys, timanttitason huippuosaaminen ja niiden soveltaminen käytäntöön alan huipputoimijoiden Kosilan, M-Filesin ja Esrin projekteissa. Koko koulutuksen ajan sovellat opittua käytännön projekteihin ja opiskelet alan perusteiden lisäksi M-Filesin ja Esrin omia koulutusohjelmia tavoitteenasi työllistyä yrityksen asiantuntijatehtäviin. Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille hakijoille.


Lisätiedot

Mitä on älykäs tiedonhallinta?
Liiketoimintatietojen hallinta on monimutkaisempaa kuin koskaan, koska tiedon määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Tieto on kuitenkin hyödytöntä siihen saakka kunnes se on louhittu ja jalostettu oikein. Älykäs tiedonhallinta analysoi, visualisoi, tulkitsee ja auttaa ymmärtämään nykyajan liiketoiminnan valtavia tietomääriä. Sen avulla rakennetaan laajojakin toiminnallisia prosesseja, joista syntyvät tuotokset voivat päätyä lopuksi sähköisiin arkistoihin. Avointa arkkitehtuuria hyödyntäen sen avulla tuetaan ja hyödynnetään esimerkiksi tiedon visualisointia, analytiikkaa, luonnollisen kielen käsittelyä, koneellista oppimista ja tulevaisuudessa yhä enemmän keinoälyä.

Koulutuksen aikataulu 10.9.2018 - 1.2.2019
Haku päättyy 12.8.2018
Hae koulutukseen:
https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/680522?locations=Kokkola&announced=0&sort=1


Kohderyhmä
Soveltuvan tutkinnon omaavia / työelämän kokeneita henkilöitä joilla intohimo päästä mukaan tulevaisuuden tiedonhallinnan aallonharjalle. Voit olla esimerkiksi IT- tai kauppatieteen alan tutkinnon suorittanut ja olet valmis uusiin työelämän haasteisiin.
Koulutuksen suoritettuasi työllistyt haastaviin tehtäviin, joissa tiedonhallinta on keskeisessä roolissa ja käytössä on alan kehittyneimmät työkalut. Mahdollisuutesi päästä alan näköalapaikalle on suoraan edessäsi, hyppää kyytiin!

Koulutuksen rakenne on kolmivaiheinen. Tavoitteena on solmia koulutuksen jälkeen työsuhde opiskelijan ja yrityksen välillä.

PERUSTASON OPINNOT:

HTML 5, CSS, Javascript 3 op
Python 2 op
Prototyyppien kehittämien 2 op
JIRA&SCRUM 2 op
UI/UX kehittäminen 2 op
Turvallisuuspolitiikka 2 op
Asiakaslähtöinen toiminta 2 op
Työntekijätaidot 1 op
M-Files perusteet 2 op
ArcGIS paikkatietoalusta 3 op

AMMATTITASON OPINNOT:

Data-analytiikka 3 op
PowerBI 1 op
Core .NET 5 op
M-Files Business Administrator 2 op
M-Files IT Administrator 2 op
ESRI suuntauman opinnot
Projektiluontoinen työssäoppiminen

TIMANTTITASON OPINNOT:

Scrum master 2 op
Ohjelmistokehityksen johtaminen 2 op
Kehittämistyö 2 op
M-Files System Architect ja M-Files Coach 2,5 op
Digikaupunkiratkaisu 1 op
Työssäoppiminen System Architect 4,5 op
Esri suuntauman opinnot
Projektiluontoinen työssäoppiminen

Sinulle opiskelijana laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma tulevien työtehtävien ja aiemman osaamisen pohjalta. Opiskelet juuri niitä aiheita, jotka hyödyttävät sinua tulevaisuudessa.

Infotilaisuus:
8.8.2018 klo 9:00 Ravintola Kulma, Kokkola. Tervetuloa aamupalalle kuulemaan koulutuksesta, työtehtävistä ja tapaamaan Kosilan Juha Erkkilä.

 

Ohessa linkki hakumenettelyssä vaadittavaan videohaastatteluun: https://www.recright.com/interview/public/f26b170feb458d5c33f76d6857457d582687

Lisätiedot:
Työtehtäviin liittyen Kosila Juha Erkkilä, juha.erkkila@kosila.fi
Koulutukseen liittyen Centria tutkimus ja kehitys Kirsi Vuotila, kirsi.vuotila@centria.fi
Pohjanmaan TE-toimisto, Hannu Vierula, puh. 0295 056 185

Seuraa meitä somessa: