Beatboxauksen perusteet

Koulutus alkaa
9.11.2020
Koulutus päättyy
9.11.2020
Haku alkaa
10.9.2020
Haku päättyy
1.11.2020
Hinta
40 € /hlö (+24 % alv)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Beatboxaus on erityinen taiteenlaji ja instrumentti, mikä perustuu rumpusoundien imitoimiselle ja rytmiselle äänenkäytölle. Työpajassa opetellaan rennossa ilmapiirissä beatboxauksen perusteita ja heittäydytään ryhmänä rytmin vietäväksi. Erittäin hauska ja leikkisä tapa löytää uusia musiikillisia ulottuvuuksia ja vapauttaa luovaa energiaa.

Beatboxaus on äänellä ja rytmeillä leikkimistä. Beatboxaus on instrumentti, joka on jokaisessa ihmisessä itsessään ja minkä hallintaa kuka tahansa voi oppia ja harjoitella. Beatboxaus vie rytmin ja musiikin primitiiviselle tasolle, kun tekijän ja instrumentin välissä ei ole soitinta vaan kaikki äänet tuotetaan omalla keholla. Jo muutamilla perussoundeilla voi saada aikaiseksi mukaansatempaavia rytmejä, joiden tuottaminen vapauttaa kehon ja mielen jännitteistä. Beatboxauksessa soundit tuotetaan pääasiallisesti äänihuulia käyttämättä, joten kenenkään persoonallinen äänimateriaali ei nouse esiin tai jää varjoon. Beatboxaus-työpajassa kaikki ryhmän jäsenet ovat samalla viivalla ja jatkuvassa vuorovaikutuksessa toistensa kanssa, mikä ruokkii ryhmän työskentelydynamiikkaa ja tuo välittömiä onnistumisen kokemuksia.

Aikataulu
ma 9.11. klo 18-21

Paikka
Centria tutkimus ja kehitys, Talonpojankatu 2, Kokkola. Luokkatila ilmoitetaan myöhemmin.

Hinta
40 € /hlö (+ alv 24%)

Kouluttaja
Venla Ilona Blom (MuM)
Venla Ilona Blom on EMMA-palkittu muusikko ja säveltäjä. Helsinkiläinen Blom on laulaja ja Suomen ainoa naispuolinen ammattitason beatboxaaja, jonka rohkea ja innovatiivinen tyyli on kerännyt arvostusta ympäri maailmaa. Blomin vuonna 2012 perustama Tuuletar- yhtye on yksi Suomen kansainvälisesti aktiivisimpia kansanmusiikkiyhtyeitä ja jonka musiikki on soinut mm. Game Of Thrones –sarjan trailerissa (HBO). Blom on esiintynyt beatboxaajana ja laulajana yli 30 maassa ja on taiteellisessa työssään erikoistunut mm. kansanmusiikin ja beatboxauksen yhdistämiseen, beatboxauksen opetusmetodien kehittämiseen sekä monikulttuuriseen koulutus- ja taidetoimintaan. Blom toimii aktiivisena muusikkona, tuottajana, säveltäjänä ja kouluttajana Suomessa ja ulkomailla.


Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, p. 040 6324 341, kirsi.vuotila@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan aikana 1.11. asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Hae koulutukseen

Seuraa meitä somessa: