Drone-lennättämisen perusteet

Koulutus alkaa
14.9.2019
Koulutus päättyy
14.9.2019
Haku alkaa
18.6.2019
Haku päättyy
5.9.2019
Hinta
150€ /hlö (+ alv 24%)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Haluatko oppia käyttämään drone-lennokkeja yritystoiminnassa tai harrastuksena? Centrian tutkimus ja kehitys järjestää koulutuksen, jossa opitaan perusteet dronen turvalliselle näköyhteyteen perustuvalle lennättämiselle. 
 
Tavoitteet 
Koulutuksessa perehdytään drone-laitteiston hyödyntämään teknologiaan, toimintaperiaatteisiin ja käyttömahdollisuuksiin. Koulutuksen aikana tutustutaan myös drone-lennättämisen perusteisiin käytännössä.  

Koulutuksessa tutustutaan drone-järjestelmän suorituskykyyn ja pääkomponenttien toimintaperiaatteisiin. Koulutus luo perusteet dronen turvalliselle näköyhteyteen perustuvalle lennättämiselle.

Sisältö
- Dronen käyttömahdollisuudet ja hyödyntäminen
- Drone-järjestelmän suorituskyky
-
Pääkomponenttien toimintaperiaatteet
- Turvallinen näköyhteys
- Käytännön harjoitus

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu henkilöille, jotka haluavat perehtyä Drone-lennättämiseen.

Aikataulu
la 14.9.2019  klo 9–15

Koulutuspaikka
Centria-ammattikorkeakoulu, Vierimaantie 7, Ylivieska

Kouluttajat

Juha Erkkilä juha.erkkila@centria.fi puh. 040 352 9683
Erkkilä (insinööri, AMK) toimii Centria tutkimus ja kehityksen projekti-insinöörinä. Hänellä on monipuolinen kokemus ohjelmistokehityksestä, ohjelmointikielistä ja tietoliikenneverkoista. Erityisosaamisalueina ovat dronet, web-design sekä mobiiliverkkokehitys.

Pentti Eteläaho pentti.etelaaho@centria.fi puh. 044 449 2624
Eteläaho (insinööri, AMK) toimii Centria tutkimus ja kehityksen kehitysinsinöörinä. Hänen työtehtävänsä keskittyy erilaisten mittauksien suunnitteluun ja toteutukseen. Pentillä on vahva kokemus LabView- ja Teststand -ohjelmistojen parissa. Lisäksi hän on kehittänyt uudenlaisia mittausmenetelmiä mm. matkapuhelinverkon mittauksiin dronea hyödyntämällä. Hänen työnkuvaansa kuuluu myös drone-teknologian kehittäminen pitkiin lentoaikoihin ja lentomatkoihin sekä automaattisiin lentoihin liittyen.

Hinta
150€ /hlö (+ alv 24%). Hinta sisältää koulutuksen.

Ilmoittautuminen 5.9.2019 mennessä
Anja Nikkarikoski 044 4492 720, anja.nikkarikoski@centria.fi
Paula Oja 044 4492 721, paula.oja@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seuraa meitä somessa: