Drone-lennokkien säännökset -webinaari

Koulutus alkaa
11.9.2019
Koulutus päättyy
11.9.2019
Haku alkaa
17.6.2019
Haku päättyy
2.9.2019
Hinta
60 € /hlö (+ alv 24%)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Haluatko hyödyntää droneja liiketoiminnassa tai harrastuksena? Millainen on miehittämättömien ilma-aluksien ilmailulainsäädäntö ja miten se pitää huomioida drone-toiminnassa? Centrian tutkimus ja kehitys järjestää webinaarin, jossa saat viimeisimmän tiedon droneja koskevan lainsäädännön muutoksista. 

Tavoitteet
Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille hyvä perehdytys tämänhetkiseen droneja koskevaan ilmailulainsäädäntöön Suomessa ja tuoda esille erilaisia muutoksia, joita tässä lainsäädännössä on tapahtunut. Koulutuksen aikana käydään läpi myös erilaisia liiketoimintamalleja, joissa dronet voivat olla hyödyksi. 

Sisältö
- Drone-lennokkien lainsäädäntö Suomessa
- Mahdollisuuksia dronen hyödyntämiseen liiketoiminnassa

Kohderyhmä
Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka haluavat perehtyä lennokkeihin liittyvään lainsäädäntöön ja liiketoimintamalleihin. Kohderyhmänä droneja hyödyntävät yritykset, ilmailukerhot, Drone-harrastajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Aikataulu
ke 11.9.2019  klo 14–16

Laitteet
Webinaari toteutetaan Skype for business -yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden, kuulokemikrofonin sekä mielellään myös webkameran.

Koulutuksen järjestäjä
Centria-ammattikorkeakoulu, Vierimaantie 7, Ylivieska

Kouluttaja
Juha Erkkilä
juha.erkkila@centria.fi puh. 040 352 9683

Erkkilä (insinööri, AMK) toimii Centria tutkimus ja kehityksen projekti-insinöörinä. Hänellä on monipuolinen kokemus ohjelmistokehityksestä, ohjelmointikielistä ja tietoliikenneverkoista. Erityisosaamisalueina ovat dronet, web-design sekä mobiiliverkkokehitys.

Hinta
60 € /hlö (+ alv 24%). 

Ilmoittautuminen 2.9.2019 mennessä
Anja Nikkarikoski 044 4492 720, anja.nikkarikoski@centria.fi
Paula Oja 044 4492 721, paula.oja@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta viimeistään viikkoa ennen webinaarin alkua. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamatta jättämisestä veloitamme koko maksun. Esteen sattuessa ilmoittautumisen voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Webinaarin toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seuraa meitä somessa: