eMentorointi

Koulutus alkaa
5.10.2017
Koulutus päättyy
19.4.2018
Haku alkaa
1.5.2017
Haku päättyy
1.9.2017
Hinta
Maksuton
Laajuus
5
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Millainen on tulevaisuuden työpaikkasi johtajana tai asiantuntijana? Entä millainen johtaja ja asiantuntija haluat olla verkostoituneessa työelämässä? Mentorointi tunnistetaan yhä selvemmin osana johtamista ja asiantuntijan työtä. Se tuo uusia näkökulmia työhön ja siinä kehittymiseen. Oletko jo tai haluaisitko jonain päivänä olla mentori? Haluatko jakaa osaamistasi ja verkostojasi muille opiskelijoille? Kiinnostaako sinua vuorovaikutusosaamisen kehittäminen ja uuden oppiminen?

eMentorointi-koulutuksessa ammattikorkeakoulun yamk-opiskelijat ja alumnit toimivat mentoreina perustutkinto-opiskelijoille, aktoreille. Keskitymme koulutuksessa pääasiassa ryhmämentorointiin. eMentorointi tukee työelämävalmiuksien kehittymistä, oman osaamisen ja vahvuuksien löytämistä sekä nykyaikaisiin oppimisen menetelmiin tutustumista. Mentoreille koulutus tarjoaa uusia näkökulmia tämän päivän opiskelijamaailmasta ja mahdollisuuden oman osaamisen peilaamiseen ja kehittämiseen. Saat uusia työkaluja itsesi ja muiden johtamiseen sekä tutustut uusiin ihmisiin ja laajennat verkostojasi.

Lokakuussa 2017 alkava eMentorointi-koulutus on käytännönläheinen tapa hankkia mentorointiosaamista. Koulutus on 5 opintopisteen laajuinen, josta myönnetään todistus ja osaamismerkki. Koulutukseen voivat hakea ammattikorkeakoulun alumnit sekä ylemmän (AMK) tutkinnon opiskelijat. Alumnit, mahdollisesti myöhemmin ylempään tutkintoon hakiessaan, voivat liittää koulutuksen osaksi ylemmän tutkinnon opintoja.

Odotamme sinulta:

- innostusta ja halua kehittää itseäsi ja jakaa osaamistasi muille

- sitoutumista koulutukseen kevääseen 2018 asti

- ryhmä- ja kahdenkeskisiä tapaamisia aktoreiden kanssa

- palautetta koulutuksen aikana ja lopuksi.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutuksen lähipäivät 5.10.2017, 2.11.2017, 30.11.2017, 22.2.2018 ja 19.4.2018 järjestetään omalla opiskelupaikkakunnallasi (Kokkola, Kajaani/Kouvola).

Hae koulutukseen 1.9.2017 mennessä osoitteessa https://urly.fi/KYT

Helena Åkerlund
puh. 050 521 0906
helena.akerlund@centria.fi

Seuraa meitä somessa: