eMentorointikoulutus

Koulutus alkaa
27.9.2018
Koulutus päättyy
10.4.2019
Haku päättyy
14.9.2018
Hinta
-
Laajuus
3-5 op
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Hyvän vastaanoton saanut eMentorointikoulutus käynnistyy jälleen syksyllä 2018. Etsimme nyt eMentorointikoulutukseen niin innokkaita eMentoreita kuin eAktoreitakin.

eMentorointikoulutuksessa työelämässä mukana olevat ammattikorkeakoulun yamk-opiskelijat ja alumnit toimivat eMentoreina Centria-ammattikorkeakoulun perustutkinto-opiskelijoille eli eAktoreille.  Toteutamme mentorointia pääasiallisesti ryhmissä ja hyödynnämme vuorovaikutuksessa myös digivälineitä.

eAktoriksi hakeutuva voi olla niin ensimmäisen kuin viimeisenkin vuoden opiskelija - tai tältä väliltä.  eMentorointi tukee mm. työelämävalmiuksien kehittymistä, oman osaamisen ja vahvuuksien löytämistä, opintojen etenemistä ja työelämään siirtymistä ja verkostoitumista. Hae mukaan, jos sinua kiinnostaa oman urapolun kehittäminen, työelämän muutosten ymmärtäminen ja virtuaalitiimityöskentelyn oppiminen. Koulutus on eAktorille 3 opintopisteen laajuinen, ja sen voi halutessaan sisällyttää osaksi tutkinto-opintoja.

Oletko jo tai haluaisitko jonain päivänä olla mentori? Haluatko jakaa osaamistasi ja verkostojasi muille? Kiinnostaako sinua vuorovaikutusosaamisen kehittäminen ryhmässä? Entä digivälineiden hyödyntäminen mentoroinnissa? Mentorointi tunnistetaan yhä selvemmin osana johtamista ja asiantuntijuutta. Se tuo uusia näkökulmia työhön sekä siinä kehittymiseen ja vahvistaa esimiestaitoja. Koulutukseen eMentoriksi voivat hakea ammattikorkeakoulun alumnit sekä ylemmän AMK-tutkinnon opiskelijat. Koulutus on eMentorille 5 opintopisteen laajuinen. Alumnit voivat liittää koulutuksen osaksi mahdollisia tulevia ylemmän tutkinnon opintojaan.

Koulutuksen tarkat tiedot sekä tulevat koulutuspäivät löytyvät liitteenä olevasta esitteestä.

Yhteystiedot

Lisätietoja: Lehtori Helena Åkerlund, puh. 050 521 0906, helena.akerlund@centria.fi.


Hae mukaan eMentorointi-koulutukseen 14.9.2018 mennessä osoitteessa


https://urly.fi/VVt

Liitteet
Avaa liite

Seuraa meitä somessa: