Esiintymisvalmennus, webinaari

Koulutus alkaa
15.9.2020
Koulutus päättyy
22.9.2020
Haku alkaa
5.6.2020
Haku päättyy
13.9.2020
Hinta
90 € /hlö (+ alv 24%)
Laajuus
2-4h
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Haluatko kehittää esiintymistaitojasi?  Valmennuksesta saat vinkkejä vakuuttavaan esiintymiseen ja esityksen tehokkaaseen havainnollistamiseen. Valmennuksessa käsitellään myös esiintymisjännitystä ja sen hallintaa. Valmennus toteutetaan etäyhteydellä. 

Tavoitteet
- Osallistuja saa tietoa esiintymistaidon perusasioista, vakuuttavan puhe-esityksen rakennuspalikoista sekä esityksen havainnollistamiskeinoista.
- Osallistuja saa vinkkejä erilaisiin esiintymistilanteisiin, kuten seminaarijuonto, kokouksen puheenjohtajuus tai juhlapuhe.
- Osallistuja saa tietoa esiintymisjännityksestä ja oppii vinkkejä kuinka kehon vireystilaa ja esiintymisjännitystä voi hallita.

Kohderyhmä
Webinaari on suunnattu henkilöille, jotka haluavat kehittää esiintymistaitoja, lisätä vakuuttavuutta puheeseen, havainnollistaa konkreettisemmin sekä hallita esiintymisjännitystä.

Sisältö
- Vaikuttava viestintä: esiintymistaidon perusasiat
- Vakuuttava puhe: kohdentaminen, jäsentäminen, perusteleminen, tarinallistaminen jne
- Esityksen havainnollistaminen: konkretisointi visuaalisin ja toiminnallisin keinoin
- Esiintymisjännitys ja sen hallitseminen

Toteutus
Valmennus toteutetaan kaksiosaisena. Ensimmäisellä kerralla kouluttaja käsittelee esiintymiseen liittyviä asioita ja osallistuja oppii rakentamaan vaikuttavan ja havainnollisen esityksen.Toisella koulutuskerralla osallistuja pääsee halutessaan toteuttamaan webinaarin ohjeilla valmistelemansa esityksen, johon saa kehittävää palautetta kouluttajalta. Osallistuminen toiselle koulutuskerralle on vapaaehtoista.

Aika
1. kerta (luento) ti 15.9.2020  klo 13–15
2. kerta (käytännön harjoitukset ja valmentava keskustelu) ti 22.9. klo 13-15

Laitteet
Koulutus toteutetaan Teams-etäyhteydellä. Toisella valmennuskerralla käydään vuorovaikutteista keskustelua, jolloin osallistuja tarvitsee kuulokemikrofonin sekä webkameran.

Hinta
90 € /hlö (+ alv 24%). Hinta sisältää valmennuksen ja jaettavan materiaalin.

Kouluttaja / lisätiedot
Virve Antinoja  virve.antinoja@centria.fi  puh. 044 4492 725
Antinoja (FM, informaatiotutkimus) toimii Centria-ammattikorkeakoulussa viestinnän opettajana ja kouluttajana. Hänellä on kokemusta pitkältä ajalta sekä tapahtumatuotannosta että erityyppisistä puhe-esityksistä. Lisäksi hän on toiminut myyntitehtävissä, joissa päästään tavoitteisiin vakuuttavan puhe-esityksen avulla.


Ilmoittautuminen
7.9. mennessä alla olevan linkin kautta tai:
Tiia Hihnala 044 4492 720, tiia.hihnala@centria.fi 
Paula Oja 044 4492 721, paula.oja@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 7.9. mennessä. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamatta jättämisestä veloitamme koko maksun. Esteen sattuessa ilmoittautumisen voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Webinaarin toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seuraa meitä somessa: