Kauppa- ja yrittäjyys -opinnot: Osaston henkilöstön ja myynnin johtaminen, non-stop verkko-opinnot

Hinta
50,00 €
Laajuus
5 op
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

K-kauppiasliitto on tarjonnut jo vuodesta 2008 ammattikorkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden opiskella kaupan toimialaa. Nykyinen opintokokonaisuus, Kauppa ja yrittäjyys, avattiin opiskelijoille vuonna 2014. Opintojen keskeinen asia on yrittäjyys ja sitä tarkastellaan ensisijaisesti kaupan osastotasolla. Opinnot koskevat kaikkia K-ryhmän toimialoja. 

Centria tarjoaa Kauppa ja yrittäjyys –kokonaisuuden nyt myös avoimen amk:n opintoina. Ikä- tai taustakoulutusvaatimuksia ei koulutukseen ole, mutta suosittelemme, että osallistujalla olisi ammattikorkeakoulun tradenomitutkinnon perusopintoja vastaavat tiedot ja taidot. Osaaminen on voinut karttua koulutuksen tai työelämän kautta. Koulutus toteutetaan verkon välityksellä Moodle-oppimisympäristössä, joten koulutukseen voi osallistua mistä tahansa. Non stop –periaatteella toteutetut opinnot mahdollistavat aloituksen oman aikataulun mukaan. Yhden opintojakson suositeltu opiskeluaika on 1-2 kuukautta.

HUOM! Ilmoittautumisia ei käsitellä kesäloman aikana (heinäkuu).

Opinnot koostuvat kolmesta kokonaisuudesta:
1 Kaupan toimintaympäristö ja kilpailukeinot
2 Osaston henkilöstön ja myynnin johtaminen
3 Tunnusluvut ja johtaminen

Osallistuja voi halutessaan ilmoittautua vain yhdelle tai kahdella opintojaksolle tai opiskelemaan koko kokonaisuuden. Jokaisen opintojakson suorittamisesta saa todistuksen. Koko kolmen opintojakson kokonaisuuden suorittanut voi anoa 200 € stipendiä K-kauppiasliitolta.

Osio 2 käsittelee osaston henkilöstön ja myynnin johtamista. Opintojakson suoritettuaan opiskelija
- osaa myydä itsensä kauppaan töihin
- ymmärtää kaupan turvallisuuteen ja riskien hallintaan liittyvät asiat
- osaa johtaa kaupan osaston työtiimiä aktiivista myyntiä painottaen
- osaa johtaa osaston myyntiä 

Ilmoittautuminen osioon 2, Osaston henkilöstön ja myynnin johtaminen, alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on sitova. Opintomaksu laskutetaan ilmoittautumisen perusteella. Opinnot pääsee aloittamaan n. yhden viikon sisällä ilmoittautumisesta.

HUOM! Centrian tutkinto-opiskelijat ja polkuopiskelijat ilmoittautuvat Kauppa- ja yrittäjyysopintoihin Pepin kautta.

Yhteystiedot

HUOM! 18.12.2019 jälkeen tulleet ilmoittautumiset käsitellään vasta joulutauon jälkeen (7.1.2020 alkaen).


Lisätietoja:
Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ja ilmoittautuminen opintoihin:
palveluvastaava Nina Lång, nina.lang@centria.fiKauppa- ja yrittäjyys opinnot, opintojen sisältö ja aikataulut: päätoiminen tuntiopettaja Katja Norrgård, katja.norrgard@centria.fi


 

Hae koulutukseen

Seuraa meitä somessa: