Mental Management Tavastia

Koulutus alkaa
17.9.2022
Koulutus päättyy
19.11.2022
Haku alkaa
17.1.2022
Haku päättyy
5.9.2022
Hinta
120 €/per person (+moms 24%) per seminariedag
Opetuskieli
Ruotsi

Opintojakson yleiskuvaus

Mental Management hösten 2022
Att förändra tanke- och verksamhetsmodeller (mindset)

I urminnes tider har man försökt få ändringar till stånd genom att säga åt oss vad vi skall göra – utan större resultat. Vi vet i allmänhet mycket väl VAD vi behöver göra: motionera, äta hälsodamt, undvika stress, vara resilienta och ha förändringsberedskap. Enbart kännedom om detta hjälper oss uppenbarligem inte vidare.

 I MMT klargör vi HUR vi frigör oss frå stress och hämtar nycklar till förändring. Då man lär sig använda dem, kommer resiliens, tro på sig själv, motivation mm.dyl. automatiskt på köpet.

SEMINARIERNA HÖSTEN 2022

Lö 17.9              kl. 9.00-16.00 (modulerna 1 och 2)
Mental Management -modellens basredskap
Mindset: hur kodar vi verkligheten
Uppdatering av beteendet
Hantering av känslor, budskap och samarbete

Lö 1.10              kl. 9.00-16.00 (modulerna 3 och 4)
Konsten att uppnå resultat: vad à hur
Nycklarna till inspiration och förändringsberedskap
Glädje, lycka och skillnaden mellan dem
Ta tillvara dina styrkor – och upptäck nya!

Lö 19.11            kl. 9.00-16.00 (modulerna 5 och 6)
Förändring på kommande igen – jeee!
Abc för glädje och välmående
Motivation – finns sånt?
Mekanismerna till framgång                                                                   Pris per seminariedag
120 €/per person (2 moduler à 60 €) (+ moms 24 %)

Plats
Campus Allegro, Runebergsgatan 8, 68600 Jakobstad
Utbildning anordnas i främsta hand som närvaroutbildning. Vid skärpt coronaläge anordnas utbildning som en sk. hybridmodell, där både närvaro- och distansutbildning är möjliga.

Utbildare
FT Rita Ahvenniemi (www.training.fi).
NLP- och Mental träning-utbildare och utvecklare av den effektiva Mental Management -modellen Rita Ahvenniemi har fått sin magistergrad från Helsingfors universitet och sin doktorsgrad från Tammerfors universitet samt fördjupat organisationskunnande från Aalto-universitetet. Över 20 år av praktisk arbetserfarenhet har hon från sina år som bl.a. lärare, skolkurator, arbetshandledare och processkonsult.


Anmälan
via länken nedan

Information
Rita Ahvenniemi, 044 015 0649 rita.ahvenniemi@kktavastia.fi

Regler för annullering
Anmällninngar kan annuleras endast under anmälningstiden. Därefter kommande annulleringar debiteras med 50% av kursavgiften. Icke annullerade anmälningar debiteras med kursavgiften i sin helhet. I händelse av förhinder kan utbildningsplatsen överföras till en annan person som arbetar i samma organisation.

 

Feedback:
" Jag är Yvonne Nynäs. Jag har varit på alla Rita Ahvenniemis utbildningar och rekommenderat vidare, så också flera andra har deltagit i dem. Jag har gått  dem på svenska i Jakobstad.

Sedan var jag nyligen på Mathias Nylunds kortkurs i videofilmning- och editering. Den kursen var spännande, gav mej insikt i saker jag inte kunde från tidigare. 

Jag valde Centria för Centria hade lämpliga kurser.

Erfarenheterna från båda ovanstående kurser är enbart positiva. Mycket har att göra merd att både Rita och Mathias är toppen lärare och inspirerande. För mej var det också trevligt att kurserna var på svenska.

Jag använder mina kunskaper från Ritas kurser varje dag i mitt jobb som psykoterapeut. Jag har familje-,kognitiv och EMDR terapeututbildning, men verktygsbacken har jag fått av Rita i NLP:n, MM och relaxationsutbildningen.

Mathias kurs ligger på planeringsstadiet, alltså vad den kan användas till. Det är ju skriande brist på psykoterapeuter, kanske kommer jag att försöka hitta på något självhjälpsmaterial. Märkte dock att min dator inte har kapacitet, så tyvärr kan jag inte använda mej av mina kunskaper just nu. "

Apply to

Seuraa meitä somessa: