Mental Management Tavastia

Koulutus alkaa
15.9.2022
Koulutus päättyy
17.11.2022
Haku alkaa
22.12.2021
Haku päättyy
5.9.2022
Hinta
120 €/hlö (+alv 24%) per seminaaripäivä
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Mental Management syksy 2022

Ajatus- ja toimintamallien (mindsetin) muuntelu
Iät ajat muutoksia on yritetty saada aikaan puhumalla – ilman isompia tuloksia. Me tiedämme yleensä hyvin MITÄ meidän pitää tehdä: harrastaa liikuntaa, syödä terveellisesti, välttää stressiä, olla muutosvalmis ja resilientti. Pelkkä tieto tästä ei selvästikään auta eteenpäin!

MMT:ssä selvitämme MITEN vapaudumme stressistä ja haemme muutosvalmiuden avaimet. Kun niitä oppii käyttämään, resilienssi, usko itseen, motivaatio yms. tulevat kaupan päälle.

Voit ilmoittautua oman kiinnostuksesi mukaan yksittäisiin tai kaikkiin koulutuspäiviin!

        

SEMINAARIT SYKSYLLÄ 2022                          

to 15.9.            klo 12.30-16.00
Stressimysteeri – helpotusta arkeen! Hyvä Paha Stressi, miten sen kanssa oikein menetellä? Stressi on luonnollinen reaktio sisäiseen tai ulkoiseen muutosvaatimukseen. Tämä vaatii meiltä kykyä suhteuttaa resurssimme annettuihin tehtäviin ja paineisiin. Sanottu stressistä: Emme väsähdä työn määrään, vaan siihen että emme tiedä mikä on riittävästi ja oleellista (Lauri Järvilehto).  Emme uuvu liiasta työstä, vaan turhasta työstä (Jari Sarasvuo).
Iltapäivän aikana haemme ratkaisuja stressin hyvään hallintaan.

to 29.9.           klo 12.30-16.00
Aikaa – mistä sitä saadaan? Jo vuonna 1908 ilmestyi Arnold Bennettin kirjoitus ”How to live on 24 hours a day”. Ajan riittämättömyys ei ole hävinnyt. Koska suuri osa tämän päivän stressistä ja huolista johtuu koetusta ajan puutteesta, katsomme iltapäivän aikana hieman tarkemmin, miten aika saataisiin riittämään. Mitä on tyhjä aika? Onko rutiineista hyötyä vai haittaa? On olemassa konkreettisia keinoja palvelevaan ajankäyttöön.

to 17.11.          klo 12.30-16.00 
Motivaatio – onko sellaista? Miten motivoida itseään – miten motivoida muita? Avain motivointiin on mm. nopeiden tulosten näkeminen. Kun saat tuloksia aikaan, pidät tästä tekemisestä. Ja kun pidät jostain, teet sitä enemmän – ja kun teet sitä enemmän, tulet siinä paremmaksi ja saat vielä enemmän tuloksia aikaan.
Iltapäivän aikana haemme avaimia tämän hyvän spiraalin käynnistämiseen.

Huom!
Yllä olevat iltapäivät sisältyvät Mental Management Tavastia -koulutuksen yhteensä 12 moduuleihin.

 

Paikka
Centria tutkimus ja kehitys, Vierimaantie 7, Ylivieska. Luokkatila ilmoitetaan myöhemmin.
Koulutus pyritään pitämään lähiopetuksena. Mikäli koronatilanne estää lähiopetuksen, toteutetaan koulutus ns. hybridimallina, joka mahdollistaa opetuksen niin läsnä kuin etänä (lähiopetus + verkko-osallistumismahdollisuus).
                                 
Hinta per seminaaripäivä
60 €/hlö (+ alv 24 %)

Kouluttaja
FT Rita Ahvenniemi (www.training.fi).
NLP- ja Mentaalivalmennuskouluttaja, sekä Mental Management -mallin kehittäjä Rita Ahvenniemi on opiskellut maisteriksi Helsingin yliopistossa, tohtoriksi Tampereen yliopistossa ja organisaatio-osaamista Aalto- yliopistossa. Hänellä on yli 20 vuoden työkokemus mm. kouluttajana, koulukuraattorina, työnohjaajana ja prosessikonsulttina.Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
Rita Ahvenniemi, 044 015 0649 rita.ahvenniemi@kktavastia.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan aikana. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koulutuksen hinnan.
Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.


Hae koulutukseen

Seuraa meitä somessa: