Opiskele Centrian tutkintokoulutusten opintoja avoimen AMK:n kautta! Lukuvuosi 2020-2021

Hinta
Yksittäiset opinnot maksuttomia, polkuopinnot 200 €
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijalla on mahdollisuus hakea mukaan myös Centrian tutkintokoulutuksen ryhmiin. Mikäli olet tulossa suorittamaan tutkintokoulutuksen ryhmiin yksittäisiä opintojaksoja tai olet hakemassa polkuopiskelijaksi lukuvuoden aikana, täytä hakemus täällä. Hakemuksen pääset täyttämään alla olevasta Hae koulutukseen –linkistä.

Yksittäisiä opintojaksoja voi tehdä kaikilla muilla aloilla paitsi sosiaali- ja terveysalalla. Sosisaali- ja terveysalan opintoihin otetaan avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijoita pääsääntöisesti vain kesän polkuopintohaussa.

HUOM! Syksyllä alkaviin polkuopintoihin on avattu oma haku kesän ajalle. Käytä ao. hakua mikäli haet polkuopiskelijaksi ajalla 28.5.-12.8. (30.8. yhteisöpedagogiopinnoissa).

 Centrian tarjonta löytyy opinto-oppaasta: https://centria.opinto-opas.fi/home. Yleiskuvan opinnoista saat tarkastelemalla haluamasi koulutusalan opetussuunnitelmaa.

 Sen jälkeen voit käydä tarkastelemassa yksittäisiä opintojaksoja. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Toteutussuunnitelmien haku. Voit käyttää hakuehtoina esim. opintojakson nimeä tai nimen osaa, toteutusajankohtaa, koulutusohjelmaa jne. Kun olet löytänyt mieleisesi opintojakson / -jaksot, ota yhteyttä avoimen ammattikorkeakoulun palveluvastaavaan: nina.lang@centria.fi. Varmistamme, että haluamallesi opintojaksolle on mahdollista osallistua ja ryhmässä on tilaa. Kun tämä on tehty, voit täyttää hakulomakkeen ja sinulle voidaan myöntää opinto-oikeus Centrian avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Voit sopia etukäteen opinnoistasi myös koulutusalan opinto-ohjaajan kanssa. Opinto-ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä: https://web.centria.fi/yhteystiedot/opiskelijapalvelut. Täytä tällöin lomakkeella laskutustietoihin yhteyshenkilö-kohtaan kyseisen opinto-ohjaajan nimi. Päivitämme laskutustiedot kun aloitat opinnot.

Tietoa opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa löytyy Centrian sivuilta: https://web.centria.fi/hakijalle/avoin-amk. Mikäli avoimessa ammattikorkeakoulussa opiskelu ei ole sinulle ennestään tuttua, tutustuthan toimintatapoihin etukäteen huolellisesti.

 

HUOM! Centrian tutkinto-opiskelijat eivät voi olla opiskelijoina Centrian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Tutkinto-opiskelijoiden tulee aina ilmoittautua opintojaksoille Peppi-järjestelmän kautta.

Yhteystiedot

Lisätietoja:


Opintoneuvoja
Milla Vähäkainu
averko@centria.fi


Palveluvastaava (jatkuva oppiminen)
Nina Lång
nina.lang@centria.fi


 

Hae koulutukseen

Seuraa meitä somessa: