Ostokäyttäytymisen muutos ja ennakointi poikkeusoloissa

Koulutus alkaa
10.11.2020
Koulutus päättyy
10.11.2020
Haku alkaa
1.9.2020
Haku päättyy
2.11.2020
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Sisältö
Kaupan alaa ja yhteiskuntaa koettelee harvinainen kriisi. Poikkeukselliset olosuhteet muuttavat ihmisten arkea, ja muuttunut arki heijastaa muutokset ajatteluun, arvomaailmaan ja kuluttajien ostokäyttäytymiseen. Mitä yritysviestinnässä kannattaa ottaa huomioon juuri nyt? Mitä muutoksia on odotettavissa monikanavaisen myymälän markkinointiviestinnässä ja tuotevalikoiman suunnittelussa? Miten muokata markkinointia ja mainontaa kuluttajien psykologisia tarpeita vastaavaksi?

- Ostokäyttäytymisen psykologiset tekijät
- Kevään 2020 poikkeustilan aiheuttamat muutokset trendiennusteissa ja ostokäyttäytymisessä, hiljaiset signaalit ja niiden tulkinta
- Uuden tiedon soveltaminen yritystoiminnassa

Aika
ti 10.11. klo 9-11

Paikka
Centria tutkimus ja kehitys, Talonpojankatu 2, Kokkola. Luokka 153.
Mahdollisuus osallistua koulutukseen myös etänä Zoom webinarin kautta. Tarvitset tällöin tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin.
Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan osallistut.

Hinta
89€ /hlö (+alv 24%)

Kouluttaja
Visualisti Virve Arvola, Skissi
Visualisti Virve Arvolan vahvan osaamisen taustalla on monipuolinen asiakaskunta, joka ulottuu pikkuputiikeista isoihin teollisuusyrityksiin. Visuaalinen viestintä on enemmän kuin markkinointia – se on taiteenlaji, jota hän elää ja hengittää, kaiken aikaa ja kaikkialla. Visualisti-yrittäjänä Arvola ei pelkää haastaa mainonnan rajoja tai mennä niistä reilusti yli. Pitkä kokemus kaupan alalla antaa pohjaa ennakoida muutoksia vahvalla intuitiolla.

Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, p. 040 6324 341, kirsi.vuotila@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 2.11. asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Suosittelemme sinulle myös tätä koulutusta: Tulevaisuuden kivijalkamyymälä

Hae koulutukseen

Seuraa meitä somessa: