Pelipaja, kevät 2021

Koulutus alkaa
18.1.2021
Haku alkaa
1.10.2020
Haku päättyy
6.1.2021
Hinta
150,00 €
Laajuus
15 op + 45 op
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Oletko kiinnostunut tietokonepelien rakentamisesta, pelien markkinoinnista sekä peleihin liittyvästä liiketoiminnasta? Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa nyt kaikille pelialasta kiinnostuneille mahdollisuuden lähteä syventämään osaamistaan. Pelipaja-koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että osallistujalla on sellaiset perustaidot, jotka mahdollistavat työllistymisen pelialalle. Koulutukseen sisältyy opintojaksoja sekä pelisuunnittelusta, ohjelmoinnista, sisällöntuotannosta että liiketoiminnasta.

Koulutuskokonaisuus on laajuudeltaan 60 opintopistettä. Opinnot suoritetaan syyskuun 2021 loppuun mennessä. Opintoihin kuuluvat 15 opintopisteen laajuiset perusopinnot. Perusopinnoissa keskitytään mm. pelisuunnitteluun, pelikulttuuriin, grafiikkaan ja versionhallintaan. Perusopinnot suoritetaan 28.2.2021 mennessä. Suoritettuaan perusopinnot hyväksytysti, opiskelija voi siirtyä Game core -osuuksille. Game core -osuuksia on yhteensä neljä, joista jokainen suoritetaan n. viiden viikon kuluessa. Game core -osuuksilla siirrytään varsinaiseen pelien tekoon, mutta niiden aikana opitaan lisää myös esim. pelianalytiikasta ja pelialan liiketoiminnasta.

Opiskelijalla olisi hyvä olla asennettuna tietokoneelleen Unity3D, Blender ja Sourcetree. Muuten käytetään online-työkaluja.

Opinnot toteutetaan pääosin verkko-opintoina. Opiskelun aikana voidaan järjestää 1-2 lähipäivää. Niistä sovitaan osallistujien kanssa erikseen opintojen alkaessa.

Yhteystiedot

Lisätietoja: TKI-asiantuntija Ville Autio, ville.autio(a)centria.fi, puh. 044 449 2626

Seuraa meitä somessa: