Pelipaja, kevät 2022

Koulutus alkaa
31.1.2022
Koulutus päättyy
16.12.2022
Haku alkaa
19.11.2021
Haku päättyy
16.1.2022
Hinta
150,00 €
Laajuus
15 op + 45 op
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Oletko kiinnostunut tietokonepelien rakentamisesta, pelien markkinoinnista sekä peleihin liittyvästä liiketoiminnasta? Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa nyt kaikille pelialasta kiinnostuneille mahdollisuuden lähteä syventämään osaamistaan. Pelipaja-koulutuksen tavoitteena on varmistaa, että osallistujalla on sellaiset perustaidot, jotka mahdollistavat työllistymisen pelialalle. Koulutukseen sisältyy opintojaksoja sekä pelisuunnittelusta, ohjelmoinnista, sisällöntuotannosta että liiketoiminnasta.

Koulutuskokonaisuus on laajuudeltaan 60 opintopistettä. Opinnot suoritetaan 16.12.2022 mennessä. Opintoihin kuuluvat 15 opintopisteen laajuiset perusopinnot. Perusopinnoissa keskitytään mm. pelisuunnitteluun, pelikulttuuriin, grafiikkaan ja versionhallintaan. Perusopinnot suoritetaan maaliskuun 2022 loppuun mennessä. Suoritettuaan perusopinnot hyväksytysti, opiskelija voi siirtyä Game core -osuuksille. Game core -osuuksia on yhteensä neljä, joista jokainen suoritetaan n. viiden viikon kuluessa. Game core -osuuksilla siirrytään varsinaiseen pelien tekoon, mutta niiden aikana opitaan lisää myös esim. pelianalytiikasta ja pelialan liiketoiminnasta.

Opiskelussa käytetään pääsääntöisesti online-työkaluja. Opiskelija saa käyttöönsä myös materiaalit Centrian Itslearning-oppimisympäristössä. Ohjeet Centrian tunnusten aktivointiin lähetetään hakuajan päättymisen jälkeen.

Opetusmenetelmät

Koulutus toteutetaan verkko-opintoina. Opiskelijan opintosuorituksiet kirjataan Centrian opiskelijarekisteriin. Opiskelija voi halutessaan pyytää opintosuoritusotteen sähköpostitse (osoite averko@centria.fi). Postissa tulee mainita koulutus, jossa opinnot on suoritettu.

Yhteystiedot

Haku koulutukseen tapahtuu sähköisellä lomakkeella viimeistään 16.1. (alla linkki Hae koulutukseen). Opiskelijat valitaan hakujärjestyksessä. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan hakijoille sähköpostilla 18.-19.1.2022. Opintomaksu (150,00 €) laskutetaan koulutuksen alkamisen jälkeen. Avoimen ammattikorkeakoulun opintomaksut perustuvat ilmoittautumiseen, joten opintomaksua ei palauteta, vaikka opiskelija päättäisi keskeyttää koulutuksen.


Lisätietoja:
Koulutuksen sisältö ja toteutus:TKI-asiantuntija Ville Autio, ville.autio@centria.fi, puh. 044 449 2626
Koulutukseen hakeutuminen ja peruutukset: averko@centria.fi

Seuraa meitä somessa: