Täydennyskoulutuspäiviä muutosvalmiuteen ja motivointiin

Koulutus alkaa
20.8.2021
Koulutus päättyy
24.9.2021
Haku alkaa
30.11.2020
Haku päättyy
11.8.2021
Hinta
80 € / päivä /hlö (+ alv 24%)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Päivien sisällöt sopivat hyvin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Samalla päivät ovat lisäkoulutusta mentaalivalmentajille.

Joka päivä sisältää pienen demon ja erilaisia sovelluksia liittyen työelämään. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan päivään oman kiinnostuksesi ja aikataulusi mukaan.

pe 20.8.  klo 9-16  Milton H. Ericksonin kommunikaatiostrategiat: miten muutosvastarinta saadaan hallintaan.

pe 27.8.  klo 9-16  Karisma: avain ihmissuhteissa ja asiakastilanteissa. Karisma on palava energia, jonka me kaikki voimme oppia. Sitä voi harjoitella, niin kuin mitä tahansa taitoa, ja jokaisesta voi tulla karismaattinen persoona.

pe 3.9.    klo 9-16 Tehokas strategia addiktion poistamiseen: vanhoja ajatusmalleja murennetaan ja käyttäytymiselle annetaan uusi suunta.

pe 17.9.   klo 9-16 Jännittämisen ja paniikin nopea poistaminen: elämä helpottuu ja avautuu, kun päästään eroon turhista rajoituksista.

pe 24.9 .  klo 9-16 Stressin hallinta ja muutosvalmius: lähestymistapamme määräytyvät tehtävän tavoitteesta suhteessa annettuihin resursseihin. Lyhyet rentoutustuokiot auttavat meitä säilyttämään tasapainomme.

Paikka
Centria-ammattikorkeakoulu, Talonpojankatu 2, Kokkola
Koulutus pyritään pitämään lähiopetuksena. Mikäli koronatilanne estää lähiopetuksen, toteutetaan koulutus ns. hybridimallina, joka mahdollistaa opetuksen niin läsnä kuin etänä (lähiopetus + verkko-osallistumismahdollisuus).

Hinta

80 € /päivä /hlö (+ alv 24 %)

Kouluttaja
VEO Ritva Nikkarikoski
NLP-ja mentaalivalmentajakouluttaja Ritva Nikkarikoski on opiskellut lastentarhanopettajaksi Tampereella ja erityisopettajaksi Helsingin yliopistossa. Hänellä on 20-vuoden kokemus perheiden ja työtiimien ohjaamisesta, monialaisesta verkostotyöstä sekä kouluttamisesta.

Ammatillista osaamista täydentävät mm. kuvataidepsykoterapian, logoterapian, mindfullnessin sekä perhekoulunohjaajan opinnot.

Lisätietoja
kouluttaja Ritva Nikkarikoski, ritvan@hotmail.fi
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, kirsi.vuotila@centria.fi, 040-632 4341
koulutussihteeri Riikka Store, riikka.store@centria.fi, 044-725 0402

Ilmoittautuminen
Alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 11.8.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan aikana 11.8.2021 asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan.
Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Seuraa meitä somessa: