Tehoa toimistoon Leanin avulla

Koulutus alkaa
4.11.2021
Koulutus päättyy
11.11.2021
Haku alkaa
17.3.2021
Haku päättyy
26.10.2021
Hinta
175 € /hlö (+ alv 24%)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Koulutuksessa hyödynnetään mm. ajanhallinnan ja Leanin menetelmiä oman työn johtamisessa. Perinteisesti Lean-menetelmiä on hyödynnetty tuotannollisessa toiminnassa, tällä kurssilla opit miten nämä samaiset työkalut ja menetelmät ovat käytettävissä toimistossa ja asiantuntijatyössä. Koulutuksen avulla voit ottaa näitä menetelmiä käyttöösi ja tehostaa omaa työskentelyäsi.

Sisältö
- Mitä on Lean?
- Lean-perusteet
- Lean asiantuntijatyössä/toimistossa
- Oman työn nykytila, prosessikuvaus ja kehittämistavoitteet
- Toiminnan tehostamisen työkaluja toimistossa; esteiden poistaminen, standardointi, päivittäinen johtaminen ja visualisointi
- Jatkuva parantaminen ja oman työn tehostaminen

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu asiantuntija- tai toimistotyötä tekeville henkilöille, jotka haluavat tehostaa omaa työtään ja hyödyntää Lean-menetelmiä oman työn tekemisessä sekä kaikille oman työn johtamisesta kiinnostuneille.

Asiakaspalautteita aiemmasta Tehoa toimistoon Leanin avulla -koulutuksesta:
"Se herätti ajattelemaan omaa työtä ja järjestystä monella tapaa. Se myös antoi hyviä vinkkejä omaan webinaarin pitoon. Todella hyvä ja hyödyllinen koulutus. Voin suositella kaikille!"
"Asioiden, tehtävien kirjoittaminen, erilainen havainnollinen esilletuonti auttaa jäsentelyä myös pääkopassa. Rohkaisi kyseenalaistamaan ehkä vuosien kuluessa pinttyneitä toimintatapoja tai uusia turhia päällekkäisyyksiä. "

Aikataulu
To 4.11.   klo 13-16
To 11.11. klo 13-16

Hinta
175 € /hlö (+alv 24%). Hinta sisältää koulutuksen ja jaettavan materiaalin.

Paikka
Koulutus toteutetaan Teams-yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden, kuulokkeet ja mikrofonin.

Kouluttaja
Pauliina Mattila (ins.AMK), Centria-ammattikorkeakoulu
puh. 044 449 2631, pauliina.mattila@centria.fi

Pauliina Mattila toimii Centria-ammattikorkeakoulussa Centria tutkimus ja kehityksen kehitysinsinöörinä. Hänen osaamisalueenaan on tuotannon kehitys ja hyvinvointi. Pauliinalla on Lean Leader ja Lean Six Sigma- yellow belt -koulutukset. Lean osaamista hän on hyödyntänyt niin tuotanto- kuin asiantuntijatyön yritys- ja koulutusprojekteissa.Ilmoittautuminen

alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
kouluttaja Pauliina Mattila, pauliina.mattila@centria.fi, p. 044 449 2631
koulutussihteeri Riikka Store, riikka.store@centria.fi, p. 044 725 0402

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen voi perua maksutta 26.10. mennessä. Ilmoita mahdollisesta peruutuksesta sähköpostitse osoitteeseen koulutuspalvelut@centria.fi. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Hae koulutukseen

Seuraa meitä somessa: