Teollisen pintakäsittelyn RekryKoulutus, Maler Oy, YLIVIESKA (nro 703966)

Koulutus alkaa
28.2.2022
Koulutus päättyy
24.5.2022
Haku alkaa
12.1.2022
Haku päättyy
31.1.2022
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Mahdollisuutesi työllistyä teollisen pintakäsittelyn työtehtäviin on tässä!
Koulutuksessa opit tarvittavat taidot työllistyäksesi koulutuksen päätteeksi Maler Oy:lle Ylivieskaan https://maler.fi/

KOHDERYHMÄ
Koulutus on tarkoitettu TE-toimiston sekä työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille, jotka soveltuvat alalle ja ovat kiinnostuneet teollisen pintakäsittelyn tehtävistä. Tiettyä alan pohjakoulutusta ei vaadita. Osallistujilta edellytetään motivaatiota työllistyä alalle sekä hyviä työelämätaitoja.

TOTEUTUS
Koulutus toteutetaan 28.2.-24.5.2022. Koulutuksen kesto on 60 päivää, josta 20 päivää käytännönläheistä opetusta ja loput koulutuksesta on työssäoppimista yrityksessä. Koulutus on kokopäiväistä, 7 oppituntia päivässä.
 
Koulutuksessa perehdytään pintakäsittelyn perusteisiin, pintakäsittelyprosessiin, aineisiin, laitteisiin, työturvallisuuteen, pintakäsittelylinjan hallintaan, huoltoon ja ylläpitoon sekä pintakäsiteltävien tuotteiden laatuun ja testausmenetelmiin. Lisäksi opetuksessa huomioidaan työnantajakohtaisia painotuksia.

Koulutuksen alussa oleva kolmen viikon lähiopetusosio on kaikkien osallistujien kesken yhteisesti toteutettu lähiopetuksena. Sen jälkeen lähdet työssäoppimaan tulevan työnantajasi tehtaalle. Työssäoppimisen lomassa on yrityskohtainen teoriaviikko lähiopetuksena, jolloin opetuksessa keskitytään tulevan työnantajasi tuotteiden pintakäsittelytehtäviin ja hiotaan vielä oppeja yrityskohtaisiin tarpeisiin.

Koulutuspaikka
Lähiopetus 3 + 1 viikkoa Ylivieskassa, työssäoppiminen rekrytoivassa yrityksessä noin 8 viikkoa.

LISÄTIETOA
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Kouluttaja Petri Wirkkala 040 586 6495 petri.wirkkala@centria.fi

hakuprosessista:
Koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila 040-6324341 kirsi.vuotila@centria.fi

Infotilaisuus
Katso TE-liven tallenne tästä linkistä


HAKU
Hae mukaan 31.1.2022 mennessä täyttämällä TE-toimiston sähköinen hakulomake https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/703966


Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai jätä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Kuvaus- tai Tiedot -välilehdiltä klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman kirjautumista, Sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperihakemuksen löydät osoitteesta www.suomi.fi hakusanalla TEM601.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi käsittelyä Oma asiointi -verkkopalvelusta kohdasta Työvoimakoulutus > Hakemusteni tilanne. Koulutusvalinnasta ilmoitetaan aina henkilökohtaisesti. Kouluttaja kutsuu koulutukseen.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702. Koulutusneuvonnan palvelukanavista lisätietoja tämän linkin takaa https://www.te-palvelut.fi/te/fi/nain_asioit_kanssamme/te_palvelut/puhelinpalvelut/puhelin_koulutusneuvonta/index.html

Mikäli koulutuksen toteutus tai ajankohta myöhemmin muuttuu vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi, tiedotetaan asiakkaita tarpeen mukaan.

Voit sopia koulutukseen hakeutumisen kirjaamisesta työllistymissuunnitelmaasi Omassa asioinnissa. Koulutuksesta tulee olla sovittuna työllistymissuunnitelmassasi, jotta sinulla olisi oikeus mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan.

 

Koulutuksen esite pdf-muodossa tässä.

 

 

Seuraa meitä somessa: