Tulevaisuuden kivijalkamyymälä

Koulutus alkaa
9.3.2021
Koulutus päättyy
9.3.2021
Haku alkaa
17.11.2020
Haku päättyy
25.2.2021
Hinta
110€ /hlö (+alv 24%)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Koulutuksessa käsitellään ostokäyttäytymisen muutosta ja tulevaisuuden näkymiä myymäläympäristössä. Maailma ympärillämme muuttuu nopeasti. On kuitenkin yksi asia, joka ei muutu - voimme kokea maailman ympärillämme vain aistiemme kautta. Tulevaisuuden myymälään tullaan kokemaan, ei hakemaan. Miten entistä vahvempi elämys aisteille luodaan niin, että sillä on myös kaupallinen agenda?

- ostokäyttäytymisen muutos
- tulevaiduusen kivijalkamyymälä
- trendiennusteet ja niiden tulkinta

Aika
ti 9.3.2021 klo 12-15
Centria tutkimus ja kehitys, Talonpojankatu 2, Kokkola.

Mahdollisuus osallistua koulutukseen myös etänä Zoom webinarin kautta. Tarvitset tällöin tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan toteutukseen osallistut.

Hinta
110 € /hlö (+ alv 24%)

Kouluttaja
Visualisti Virve Arvola, Skissi
Visualisti Virve Arvolan vahvan osaamisen taustalla on monipuolinen asiakaskunta, joka ulottuu pikkuputiikeista isoihin teollisuusyrityksiin. Visuaalinen viestintä on enemmän kuin markkinointia – se on taiteenlaji, jota hän elää ja hengittää, kaiken aikaa ja kaikkialla. Visualisti-yrittäjänä Arvola ei pelkää haastaa mainonnan rajoja tai mennä niistä reilusti yli. Pitkä kokemus kaupan alalla antaa pohjaa ennakoida muutoksia vahvalla intuitiolla.


Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, p. 040 6324 341, kirsi.vuotila@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua maksutta 25.2.2021 asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme koko koulutuksen hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Suosittelemme sinulle myös tätä koulutusta: Ostokäyttäytymisen muutos ja ennakointi poikkeusoloissa

Seuraa meitä somessa: