Uusiutuvan energian kuntakatselmus -Webinaari

Koulutus alkaa
11.3.2020
Koulutus päättyy
11.3.2020
Haku alkaa
16.12.2019
Haku päättyy
2.3.2020
Hinta
maksuton
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Uusiutuvan energian kuntakatselmus kartoittaa uusiutuvan energian lisäämismahdollisuudet ja on apuna tulevaisuuden toimenpiteiden suunnittelussa. Kuntakatselmus sisältää energiakäytön nykytilan ja energiataseen, sekä uusiutuvan energian potentiaalin selvittämisen alue- tai kuntatasolla.  Uusiutuvan energian kuntakatselmuksella edistetään energia- ja ilmastosopimusvelvoitteiden toteuttamista.

Kuntakatselmuksessa voidaan mm. tarkastella:
- Energian varastointimahdollisuuksia
- Biokaasun alueellista potentiaalia
- Teollisuuden hukkalämmön hyötykäyttöä
- Tuuli- ja aurinkoenergian mahdollisuuksia.

Kohderyhmä
Kunnat ja alueelliset yhdistykset (esimerkiksi kyläyhdistykset) ja niiden tekniset toimihenkilöt tai kiinteistöistä / energian käytöstä vastaavat henkilöt.

Aika
ke 11.3. klo 13-15.
Webinaari toteutetaan Skype for business -yhteydellä, johon tarvitset tietokoneen, internet-yhteyden ja kuulokkeet sekä mielellään mikrofonin.

Hinta
Koulutus on maksuton.

Kouluttaja
Centrian energiatehokkuuden asiantuntija Simo Mäenpää. TKI-asiantuntija Simo Mäenpään voi löytää Kokkolan tai Ylivieskan toimipisteestä. Simo on tuotantotalouden sekä sähkö- ja automaatiotekniikan, insinööri (AMK) ja hänellä on pätevyydet tehdä energiakatseluksia sekä Uusiutuvan energian kuntakatselmointeja. Erityisenä mielenkiintona hänellä on soveltaa Lean-ajattelua energia-asioihin.   


Lisätiedot
Simo Mäenpää, p. 040 6482 160, simo.maenpaa@centria.fi

Ilmoittautuminen
Alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen päättyy 2.3.

Tutustu myös Centrian Energiatehokkuuspalveluihin

 

 

Seuraa meitä somessa: