Väyläopintoja Kalajoen lukion opiskelijoille

Koulutus alkaa
30.9.2020
Haku alkaa
10.8.2020
Haku päättyy
16.8.2020
Hinta
-
Laajuus
Vähintään 16 op
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa keväästä 2019 lähtien joko edellisenä syksynä tai samana keväänä ylioppilaiksi valmistuneille/valmistuville Kalajoen lukion opiskelijoille mahdollisuutta hakea ja päästä erillishaun kautta liiketalouden suomen- tai englanninkielisiin tradenomiopintoihin/BBA-opintoihin Kokkolassa. Kiintiöidyn erillishaun kautta otetaan koulutukseen maksimissaan 7 opiskelijaa. Haussa voivat hakea ja tulla mahdollisesti valituksi vain ne, jotka ovat suorittaneet osana lukio-opintojaan hyväksytysti vähintään 16 opintopisteen opintopaketin.

Opiskelijan tulee sopia opinnoista oman koulunsa yhteyshenkilön kanssa. Ilmoittautumaan pääsee alla olevasta Hae koulutukseen -linkistä (10.8.2020 alkaen). Ilmoittautuessa tulee huomioida, että käyttää sellaista sähköpostia, jonka tarkistaa säännöllisesti.. Ohjeet sekä tunnukset oppimisympäristöön lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Ilmoittautujan tulee myös varmistaa, että sekä sähköpostiosoite että henkilötunnus on kirjoitettu oikein.

Laskutustiedot osiossa Organisaatio / oppilaitos -kohtaan kirjoitetaan Väylä / Kalajoen lukio. Yhteyshenkilö-kohtaan lisätään lukion yhteyshenkilön nimi. Väyläopinnot ovat maksuttomia toisen asteen tutkintoa suorittaville opiskelijoille.

Averkon verkko-opinnot käynnistyvät 30.9.2020. Ensimmäiset ohjeet opintoihin lähetetään n. viikkoa ennen aloituspäivää sähköpostitse. Mikäli opintoihin ilmoittautunut ei ole aloituspäivään mennessä saanut sähköpostia, tulee olla yhteydessä osoitteeseen averko@centria.fi. Ohjeet opintoihin lähetetään myös Averkon osoitteesta. Tunnukset lähetetään opiskelijan sähköpostiin Discendumin osoitteella. Mikäli ohjeita ja / tai tunnuksia ei löydy saapuneiden postien joukosta, tulee opiskelijan tarkistaa roskaposti- ym. kansiot ennen yhteydenottoa Averkoon.

Yhteystiedot

Opiskelijahallinto: averko@centria.fi
Centria, opintojen sisältö: yliopettaja Marko Ovaskainen, marko.ovaskainen@centria.fi, puh. 044 7250 435
Kalajoen lukio: opinto-ohjaaja Timo Ylikoski, timo.ylikoski@kalajoki.fi, puh. 044 4691 603

Seuraa meitä somessa: