Videon kuvaus- ja editointityöpajat

Koulutus alkaa
24.9.2021
Koulutus päättyy
1.10.2021
Haku alkaa
16.6.2021
Haku päättyy
14.9.2021
Hinta
175 € (+alv 24 %)
Opetuskieli
Suomi

Opintojakson yleiskuvaus

Kaksipäiväinen videon kuvaus- ja editointityöpaja vasta-alkajille Kokkolassa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta aiheesta.

Työpaja 1
Työpajan ensimmäisessä osassa opitaan, miten omalla kännykällä voidaan kuvata korkeanlaatuisia videoita. Opitaan tarkastelemaan kuvauspaikan olosuhteita ja valaistusta. Jo kuvausvaiheessa otetaan huomioon videon käsittelyä helpottavia seikkoja. Käydään myös läpi, miten videon laatua voi merkittävästi parantaa pienten niksien ja halpojen varusteiden avulla. Osallistujat saavat kotitehtäväksi kuvata videoita työpajan toista osaa varten.

Työpaja 2
Opitaan siirtämään puhelimella kuvattua materiaalia Screencastomatic-editointiohjelmaan ja käsittelemään videota. Lisäksi opitaan esimerkiksi poistamaan turhaa aineistoa videosta, liittämään kaksi eri videota yhteen sekä lisäämään kuvia, tekstikylttejä ja taustamusiikkia. Käydään läpi, miten video julkaistaan.Aikataulu
Työpaja 1 pe 24.9. klo 13-15
Työpaja 2 pe 1.10. klo 13-15.30

Hinta
175€ /hlö (+alv 24%)

Paikka
Centria tutkimus ja kehitys, Talonpojankatu 2, Kokkola.

Kouluttaja
Mathias Nylund, Centria-ammattikorkeakoulu
Mathias Nylund (FM) toimii kehittäjänä ja koordinaattorina eri projekteissa. Hänen erikoisosaamisalansa ovat kieliopinnot ja siihen liittyvät menetelmät, yrittäjyys, verkko-opetus ja median/teknologian käyttö opetuksessa.


Ilmoittautuminen
alla olevan linkin kautta

Lisätiedot
kouluttaja Mathias Nylund, p. 040 8085 121, mathias.nylund@centria.fi
koulutuspäällikkö Kirsi Vuotila, p. 040 6324 341, kirsi.vuotila@centria.fi
koulutussihteeri Riikka Store, p. 044 7250 402, riikka.store@centria.fi

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen peruminen on mahdollista ilmoittautumisajan aikana 14.9.2021 asti. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme 50% osallistumismaksusta. Peruuttamattomasta koulutuspaikasta veloitamme kurssin hinnan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Palautetta videon kuvaus-ja editointikoulutukseen osallistuneelta:

” Olen Riitta Korpela, yrittäjä Kokkolasta. Osallistuin marraskuussa Centrian koulutukseen "Videon kuvaus- ja editointikoulus." Se oli räätälöity minulle ja eräälle toiselle yrittäjälle.

Olen tehnyt yhteistyötä Centrian kanssa ja saanut hyvän käsityksen Centriasta. Asiat toimivat ja kaikki sujuu joustavasti. Kun kysyin Centrialta mahdollisuutta osallistua koulutukseen jossa opetetaan videoiden tekemistä, nappasivat he heti kopin. Minulle tuli tunne, että he aidosti haluavat auttaa minua tässä asiassa.

Kokemukseni koulutuksesta ovat erittäin myönteiset. Kouluttaja, Mathias Nylund, on osaava ja helposti lähestyttävä. Koska meitä oli vain kaksi osallistujaa, oli koulutus lähes kuin yksityisopetusta. Mathiaksella oli hyvä ote koulutuksen teemaan ja oli poiminnut ne olleelliset asiat joilla pääsimme alkuun. Hän myös selitti asiat meille niin, että ymmärsimme hyvin. Kysymyksille oli hyvin aikaa. Erittäin tärkeää meille oli, että koulutus voitiin toteuttaa ruotsinkielisenä.

Aioin käyttää opittuani työssäni. Itse asiassa olen jo pienin askelin alkanut tekemään lyhyitä videopätkiä joita voin hyödyntää työssäni. Tulen hyödyntämään videoita enemmänkin työssäni, sitä mukaan kuin oma osaamiseni kasvaa. ”

 

Seuraa meitä somessa: