Ohjelmistokehityspalvelu

 

Joustavaa ja monipuolista ohjelmistokehitystyötä asiakkaiden tarpeiden mukaan

Centria tarjoaa ohjelmistokehitys ja -suunnittelupalvelua, joka tarjoaa yksilöllisesti suunniteltuja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin ja haasteisiin. Asiakkaitamme ovat tällä hetkellä niin pienet kuin keskisuuretkin yritykset, joilla on tarve kehittää jotain uutta tai päivittää vanhaa. Ohjelmistokehityksessä tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas ja pyrimme myös läpinäkyvyyteen, jonka myötä asiakas on tietoinen ohjelmistokehityksen etenemisestä.

Yksilöllisiä ratkaisuja ohjelmistotarpeisiinne vahvalla asiantuntemuksella

Palvelumme tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia ohjelmistoratkaisuja, jotka tukevat nykyisen liiketoiminnan prosesseja sekä mahdollistavat uuden liiketoiminnan syntymistä. Asiakas saa omaan arvoketjuunsa lisäarvoa ja palveluita kustannustehokkaasti, luotettavasti, vaivattomasti.

Palvelumme kautta asiakas saa tarpeensa mukaan muun muassa ohjelmisto- ja sovelluskehitystä, sovellustestausta, web-pohjaisten järjestelmien suunnittelua ja toteutusta, tietokantojen hyödyntämistä toiminnanohjaus-, tilaus- ja suunnittelujärjestelmien kehityksessä, graafista ohjelmointia, sulautettujen järjestelmien ohjelmointia ja integrointia laajempiin järjestelmiin.

Centria tarjoaa myös vaatimusmäärittelyjä, joiden avulla asiakas voi kilpailuttaa ohjelmistokehitystä tarjoavia yrityksiä. Tähtäämme pysyvään, pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen ja olemme luottokumppani.

Referenssit

RD Velho Oy, Orbis Systems Oy

Yhteystiedot

Jani Rättyä
Palvelupäällikkö
044 449 2577
jani.rattya@centria.fi
 

 

Hyödynnä Tekesin innovaatioseteli - lue lisää!

 

 


   
Seuraa meitä somessa: