Olosuhdetestauspalvelu

Puolueetonta testauspalvelua joustavasti ja nopeasti

Standardien mukaan tehdyt testit antavat tarkkaa ja puolueetonta tietoa tuotteen eri ominaisuuksista.
Tyypillisiä asiakkaitamme ovat elektroniikan, ajoneuvojen, työkoneiden sekä ikkuna- ja ovituotteiden valmistajat. Tuotekehityksestä ja laadusta vastaavat asiantuntijat voivat sovittaessa olla mukana seuraamassa testejä, jolloin palaute on välitöntä ja vuorovaikutteista.

Kestävätkö valmistamanne tuotteet ympäristön aiheuttamat rasitukset?

Korkeat ja matalat lämpötilat, korkea ilman suhteellinen kosteus ja suolasumu rasittavat tuotteita niiden elinkaaren ajan. Sopivilla testeillä valmistaja varmistaa että tuote toimii luvatuissa ympäristöolosuhteissa.

Laadukas tuote kestää kovatkin ympäristön aiheuttamat rasitukset. Pystymme luomaan hallittuja ilmasto-olosuhteita, testattavan tuotteen aiheuttamasta, jopa 7 kw lämpökuormasta huolimatta.

Tuotekehitystestejä tehtäessä voidaan vertailla eri komponenttien toimivuutta tuotteessa ja näin löytää kustannustehokkaita ratkaisuja laadukkaan tuotteen valmistamiseksi.

Tarjoamme joustavaa ja nopeaa testauspalvelua vuosien kokemuksella.

Testitapahtuma dokumentoidaan ja asiakas saa mittausdatan sekä mittauspöytäkirjan valokuvineen käyttöönsä. Palvelua täydentävät myös muut monipuoliset Centrian palvelukokonaisuudet.

Referenssit

Pihla Group Oy, Herrmans Oy ja Enics Finland Oy

Yhteystiedot

Pasi Polvi
Testausasiantuntijia
044 449 2538
pasi.polvi@centria.fi
Jani Rättyä
Palvelupäällikkö
044 449 2577
jani.rattya@centria.fi

 

Hyödynnä Tekesin innovaatioseteli - lue lisää!

 


   
Seuraa meitä somessa: