YMPÄRISTÖN KULJETUSVALINTA

Vastepisteiden kautta voit lähettää omia tai yrityksesi paketteja Keski-Pohjanmaan alueella. Paketit kuljetetaan ympäristöystävällisesti ja paikallisin voimin. 

Tee tilaus osoitteessa: www.vastepiste.fi

Vastepiste tarjoaa kuljetukset ilmaiseksi ja tukee näin keskipohjalaisia kevään 2020 aikana! Maksuvaiheessa anna koodi VASTE2020 ja saat toimitustilauksesi ILMAISEKSI.

YRITTÄJÄ: Tarjoamme yrityksille ilmaisen toimituspalvelun, jonka kautta asiakas saa ostokset suoraan kotiovelleen. Lue lisää tästä: Vastepiste-palvelusta ILMAINEN ostosten kuljetus kotiovelle

Pidetään huolta läheisistämme ja tuetaan paikallista toimintaa!

 

Vastepiste-pakettiautomaatit ovat Vaste-hankkeen pakettipisteitä, joiden välillä Keski-Pohjanmaan alueen yritysten ja yksityishenkilöiden paketit liikkuvat alueen logistiikkayritysten toimesta. Vihreäkuosiset pakettiautomaatit luovat uudenlaista, avointa ja ympäristöystävällistä logistiikkaa alueelle. Paketin lähettäjälle tämä tarkoittaa sitä, että pakettilähetystä tehdessä tukee samalla paikallisia kuljetusyrityksiä.  Vastepiste-pakettiautomaatit on sijoitettu olemassa olevan runkoliikenteen mukaisesti sellaisiin toimituspisteisiin, joiden kautta kuljetusyritykset muutenkin liikennöivät. 

 

Säilytyspalvelu

Vastepisteillä on paketin lähetyksen lisäksi myös säilytyspalvelu. Säilytys on mahdollista jokaisessa Vastepisteessä. Pakettia säilytetään enintään 7 vuorokautta ja säilytyksen hinta on 1 € paketin koosta riippumatta. Säilytysmahdollisuutta voi hyödyntää esimerkiksi Facebook-kirpputorikaupoilla tai pidentämässä yrityksen aukioloaikoja, kun tilauksen voi toimittaa Vastepisteen kautta asiakkaalle sopivaan aikaan. 
 

Ovelta ovelle -kuljetuspalvelu

Vastepisteen uutuutena on alkamassa Ovelta ovelle -kuljetukset. Tilaa paketin toimitus haluamiesi osoitteiden välillä. Kuljetusyhtiöt voivat liittyä verkostoon ottamalla yhteyttä projektipäällikköön. Hinnat tässä palvelussa määräytyvät käyttäjien aktiivisuuden mukaan. Tee siis ympäristön kuljetusvalinta!
 

Vastepisteiden toiminta laajenee, uusia Vastepisteitä tulossa

 
Uusia Vastepisteitä on suunniteltu avattavaksi Kannukseen ja Halsualle vielä tämän vuoden puolella!

  

Seuraa Vastetta Facebookissa www.facebook.com/vaste.hanke niin pysyt aina ajan tasalla!

 

Näin teet tilauksen:

 

Näin asioit Vastepisteellä:

 

Yrittäjä, liity Vastepiste-kuljettajaksi!

Kuljetukset toimitetaan näin:

Usein kysytyt kysymykset:

 

Missä Vastepisteet sijaitsevat?

Voit lähettää pakettisi seuraavien Vastepisteiden välillä:

Minimani, Tehtaankatu 43, Kokkola

Port Tower, Pohjoinen Satamatie 330, Kokkola

K-Market Kaustinen, Terveystie 1, Kaustinen

K-Market Lampintori, Ullavantie 11, Toholampi

K-Market Ikiliikku, Hietaniementie 1, Perho

Alaviirteen nuorisoseurantalo, Viirretie 46, Alaviirre

Vastepisteet tunnistat vihreästä lehtikuviosta.

Miten lähetän paketin?

Tilaa paketin toimitus Vastepisteiden välillä osoitteessa www.vastepiste.fi. ja vie paketti 24h tunnin sisällä lähetyspisteeseen. Saat Vastepisteen avaustiedot ja seurantalinkin sähköposti- ja tekstiviestinä. Vastaanottaja saa avauskoodin, kun tilaus on noudettavissa. 

Kuinka paljon paketin lähettäminen maksaa?

Minkä kokoisia paketteja voi lähettää?

Pakettiluukkuja on neljää kokoa S-XL. Pieninpään laatikkoon sopii iso kirjekuori. Isoimpaan laatikkoon mahtuu mikroaaltouunin kokoinen paketti. Kaikki pakettikoot ovat saman hintaisia.

Voinko liittyä kuljettajaksi?

Vastepiste on kaikille avoin järjestelmä, johon voi liittyä kuljettajaksi kuka tahansa yrittäjä. Mikäli kuljettajaksi liittyminen kiinnostaa, ota yhteyttä janne.kansakoski@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: