YMPÄRISTÖN KULJETUSVALINTA

Vastepisteiden kautta voit lähettää omia tai yrityksesi paketteja Keski-Pohjanmaan alueella. Paketit kuljetetaan ympäristöystävällisesti ja paikallisin voimin.

 

Vastepiste-pakettiautomaatit ovat Vaste-hankkeen pakettipisteitä, joiden välillä Keski-Pohjanmaan alueen yritysten ja yksityishenkilöiden paketit liikkuvat alueen logistiikkayritysten toimesta. Vihreäkuosiset pakettiautomaatit luovat uudenlaista, avointa ja ympäristöystävällistä logistiikkaa alueelle. Paketin lähettäjälle tämä tarkoittaa sitä, että pakettilähetystä tehdessä tukee samalla paikallisia kuljetusyrityksiä.  Vastepiste-pakettiautomaatit on sijoitettu olemassa olevan runkoliikenteen mukaisesti sellaisiin toimituspisteisiin, joiden kautta kuljetusyritykset muutenkin liikennöivät. 

 

 Tee tilaus osoitteessa: www.vastepiste.fi

 

Tulevat Vastepiste-tapahtumat:

 

Tarkemmat tiedot tapahtumista Tapahtumat-sivulta. Seuraa Vastetta Facebookissa www.facebook.com/vaste.hanke niin pysyt aina ajan tasalla!

 

Usein kysytyt kysymykset:

 

Missä Vastepisteet sijaitsevat?

Voit lähettää pakettisi seuraavien Vastepisteiden välillä:

Minimani, Tehtaankatu 43, Kokkola

Port Tower, Pohjoinen Satamatie 330, Kokkola

K-Market Kaustinen, Terveystie 1, Kaustinen

K-Market Lampintori, Ullavantie 11, Toholampi

K-Market Ikiliikku, Hietaniementie 1, Perho

Alaviirteen nuorisoseurantalo, Viirretie 46, Alaviirre

Vastepisteet tunnistat vihreästä lehtikuviosta.

Miten lähetän paketin?

Tilaa paketin toimitus Vastepisteiden välillä osoitteessa www.vastepiste.fi (sivu avautuu 1.6.2019). ja vie paketti 24h tunnin sisällä lähetyspisteeseen. Saat Vastepisteen avaustiedot ja seurantalinkin sähköposti- ja tekstiviestinä. Vastaanottaja saa avauskoodin, kun tilaus on noudettavissa. 

Kuinka paljon paketin lähettäminen maksaa?

Minkä kokoisia paketteja voi lähettää?

Pakettiluukkuja on neljää kokoa S-XL. Pieninpään laatikkoon sopii iso kirjekuori. Isoimpaan laatikkoon mahtuu mikroaaltouunin kokoinen paketti. Kaikki pakettikoot ovat saman hintaisia.

Milloin voin lähettää paketteja?

Vastepiste-kokeilu toteutetaan 1.6. – 30.9. 2019. Kesän aikana kerättyjen kokemusten perusteella suunnitellaan palvelun jatkoa.

Voinko liittyä kuljettajaksi?

Vastepiste on kaikille avoin järjestelmä, johon voi liittyä kuljettajaksi kuka tahansa yrittäjä. Mikäli kuljettajaksi liittyminen kiinnostaa, ota yhteyttä janne.kansakoski@centria.fi


   
Follow us on social media: