Saavutettavuusseloste

Saavutettavuudella tarkoitetaan, että verkkosivut ja mobiilisovellukset sekä niiden sisällöt ovat kaikille ymmärrettäviä ja käytettäviä. Centria-ammattikorkeakoulun verkkopalveluita koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019), joka pohjautuu Euroopan parlamentin saavutettavuusdirektiiviin. Lain mukaan kaikilla tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet käyttää digitaalisia palveluita.

Centria-ammattikorkeakoulun verkkopalvelut (www.centria.fi, tki.centria.fi) on julkaistu vuonna 2011. Lain saavutettavuusvaatimukset tulevat koskemaan näitä verkkopalveluita 23.9.2020 alkaen.

Kehitämme parhaillaan verkkopalveluitamme niin, että ne palvelisivat kaikkia sivuillamme asioivia entistä paremmin. Osa verkkopalvelun ei-saavutettavasta materiaaleista on julkaistu ennen 23.9.2018, jolloin niitä ei tarvitse tehdä takautuvasti saavutettavuusvaatimusten mukaisiksi.

Jos huomaat sivustolla saavutettavuuspuutteita tai -ongelmia, anna palautetta sivuston ylläpitäjälle osoitteeseen viestinta@centria.fi. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Lue lisää


   
Seuraa meitä somessa: