Työelämäyhteistyö ja kumppanuus

Meiltä saat apua rekrytointiin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Yksi ammattikorkeakoulun tärkeimpiä tehtäviä on alueen työ- ja elinkeinoelämän palveleminen. Vastaamme alueen yritysten ja työnantajien henkilöstön osaamisen kehittämistarpeisiin ja tarjoamme apua myös konkreettisiin rekrytointitilanteisiin.

Yhteistyössä yritysten, organisaatioiden ja yhteisöjen kanssa, työharjoitteluilla, erilaisilla opiskelijaprojekteilla ja opinnäytetöillä myös Centrian opiskelijat saavat tuntuman työelämään osana opintojaan. Samalla yritykset ja yhteisöt saavat kosketusta tuleviin osaajiin ja potentiaalisiin työntekijöihin.

Apua rekrytointiin ja muuhun osaamis- ja osaajatarpeisiin

Onko yrityksessäsi työvoiman tarvetta? Tarvitsetteko kiireiseen sesonkiaikaan apukäsiä? Etsittekö harjoittelijaa tekemään työprojektin, tai haluaako yrityksenne tarjota opiskelijoille opinnäytetyöaiheita? Kaikkiin näihin tarpeisiin voimme tarjota ratkaisun.

Centria Jobi – monipuolinen rekrytoinnin työkalu apunasi

Tarjoamme rekrytointipalvelu Centria Jobin maksutta alueemme työnantajien käyttöön. Palvelun avulla tavoitat Centrian suomalaiset ja kansainväliset opiskelijat nopeasti ja tehokkaasti yhden työkalun avulla!

Työkalu toimii valtakunnallisessa Tiitus-ympäristössä ja työnantajat käyttävät sitä verkkoselaimen kautta osoitteessa www.tiitus.fi/centria. Sivulta pääsee suoraan luomaan työnantajaprofiilin. Muista valita työkalussa toimialueeksi Centria Jobi. Käyttöönotto on vain parin klikkauksen päässä.

Pikaopas työnantajalle

Tutustu Centria Jobin käyttöön opastaviin ohjeisiin

Mistä palvelussa on kyse?

Näin laadit työpaikkailmoituksen palveluun

Näin käytät palvelun Haavi-toimintoa

Tiitus-palveluntarjoajan omat opasvideot 


Onko yrityksenne kiinnostunut muusta yhteistyöstä ja vahvasta alueemme ammattikorkeakoulukumppanuudesta?

Järjestämme esimerkiksi rekrytointiin liittyviä tapahtumia, tilaisuuksia ja messuja. Yritys- ja työnantajayhteistyötä ja -kumppanuutta voivat olla myös erilaiset suunnittelutehtävät, tuote- tai kehittämisprojektit, tietojärjestelmien luominen sekä muu tutkimus- ja innovaatiotyö. Tai jokin muu yrityksenne/organisaationne tarvitsema opiskelijatoimeksianto.

Ota yhteyttä!

Outi Hakunti
Talent Boost -koordinaattori 
p. 050 442 1232
outi.hakunti@centria.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole rohkeasti yhteydessä - löydetään työlle kuin työlle parhaimmat osaajat!


   
Seuraa meitä somessa: