25-vuotisjuhlajulkaisu kunnioittaa Centrian tähänastista taivalta

Centria-ammattikorkeakoulun 25. lukukausi käynnistyi tänä syksynä. Centrian rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki julkaisi lukukauden avajaisissa Centrian juhlajulkaisun, joka kunnioittaa korkeakoulun tähänastista taivalta.
- Centria on opiskelijoiden tulevaisuuden edistäjä sekä koko alueen elinvoimaisuuden kehittäjä. 25 vuotta on pitkä matka, ja halusimme juhlistaa merkkipaalua omalla julkaisulla, kuvailee Ristimäki.
- Digitaalisuus on päivän sana erityisesti meillä Centriassa, ja siksi juhlajulkaisukin ilmestyy nyt vain sähköisenä.

Juhlajulkaisussa kuullaan rehtori Ristimäen lisäksi muun muassa opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoisen sekä rehtori emerita Marja-Liisa Tenhusen ajatuksia. Puheenvuoron saavat myös Pohjanmaan kauppakamarin johtaja Paula Erkkilä, Keski-Pohjanmaan yrittäjien toimitusjohtaja Mervi Järkkälä sekä Centrian henkilöstön edustajat.

25 vuoden aikana Centria on kehittynyt merkittäväksi kouluttajaksi ja toimijaksi omalla alueellaan, jota Ristimäen mielestä kuvaa parhaiten historiallinen Keski-Pohjanmaan alue.
- Ensimmäinen neljännesvuosisata on luonut hyvät edellytykset toiminnallemme, ja nyt voidaan keskittyä kehittymään ja kehittämään. Centrialla on valoisa tulevaisuus ja hyvät mahdollisuudet uusiin avauksiin, Ristimäki summaa.

- Centria on ja pysyy – ja paranee!

 

Lue 25-juhlavuoden kunniaksi tehty juhlajulkaisu täältä!


   
Seuraa meitä somessa: