Abstraktikutsu Yrittäjyyskasvatus 4.0 -päiville on avoinna!

Tämän vuoden pääteemoina ovat tulevaisuus ja muutokset.

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät on vuosittain toistuva konferenssi, jonka tavoitteena on lähentää tutkimuksen ja käytännön yhteyttä. Kaksipäiväinen seminaari on suunnattu niin yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille tutkijoille ja opettajille kuin käytännön toimijoille.

Päivillä esillä olevat käytännölliset yrittäjyyskasvatusta tukevat esimerkit antavat opettajille eväitä yrittäjämäiseen toimintaan ja yrittävän kulttuurin kehittämiseen. Konferenssimuotoinen tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden myös nuorille tutkijoille harjoitella konferenssipaperien kirjoittamista ja esittämistä. Vuoden 2022 Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään yhteistyössä Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin, Centria-ammattikorkeakoulun ja Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseuran kanssa Ylivieskassa 28.−29.9.2022.


Päivien sisältö koostuu innostavista keynote-puheenvuoroista, tutkimusesityksistä, hanke- ja case-esityksistä sekä toiminnallisista työpajoista. Vuoden 2022 yrittäjyyskasvatuspäivien teema Yrittäjyyskasvatus 4.0 viittaa tulevaisuuteen ja muutokseen. Konferenssin pääsisältö muodostuu suomalaisten osallistujien esityksistä, mutta mukaan tulee myös kansainvälistä ohjelmaa. Omaa tutkimusta voi esittää myös englanniksi.

Yrittäjyyskasvatuspäiville voi lähettää abstraktiehdotuksen 2.5.2022 mennessä. Alateemat kattavat laajasti yrittäjyyskasvatuksen ajankohtaisia asioita niin digitalisaatioon, kestävään kehitykseen kuin kansainvälisyyteen liittyen. Tarkemmat ohjeet abstraktin kirjoittamiseen löydät täältä: https://www.minunpolkuni.fi/yktspaivat2022/

YKTS2022 tukee alueella meneillään olevia lukuisia yrittäjyyskasvatuksen hankkeita kuten VÄKEVÄ – Kestävä kehitys, digitalisaatio ja kansainvälisyys osana yrittäjyyskasvatusta ja UuLops - Uuden osaamisen lukio. Myös muita aiheeseen liittyviä hankkeita tulee olemaan esillä päivien aikana.


Lisätietoja: Kaija Arhio p. 044 449 2570, kaija.arhio@centria.fi

 


   
Seuraa meitä somessa: