Avoimet ovet Centria-ammattikorkeakoulun Ylivieskan kampuksella


Centria-ammattikorkeakoulu kutsuu yhteistyökumppanit ja kaupunkilaiset tutustumaan uudistettuun Ylivieskan kampukseen perjantaina 17. helmikuuta klo 13-17. Kahvitarjoilun lisäksi luvassa on rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäen puheenvuorot ajankohtaisista asioista ja Centrian tulevaisuuden suunnitelmista klo 14 ja klo 16. Uudistettuun kampukseen pääsee parhaiten tutustumaan ohjatuilla esittelykierroksilla, jotka alkavat klo 14.30 sekä klo 16.30. Päivän aikana voi tutustua myös Centrian tki-toimintaan sekä ajankohtaiseen koulutustarjontaan maaliskuussa alkavaa yhteishakua silmälläpitäen.

Ylivieskan kampusta on remontoitu ja kehitetty vuoden 2016 aikana vastaamaan paremmin nykyaikaisten oppimisympäristöjen ja tki-toiminnan vaatimuksia. Avoimen monimuotokampuksen opiskelu- ja työtilojen muutosten ohella viihtyvyyteen ja opiskelijalähtöisyyteen on erityisesti kiinnitetty huomiota. Kampukselle on sijoitettu myös ammattikorkeakoulukirjasto sekä projektityötiloja, jotka ovat entistä lähempänä opiskelijoiden arkea. Kampuksen kehittämistyö ja elävöittäminen jatkuvat yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa myös kuluvana vuonna.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki, p. 0447250310, kari.ristimaki@centria.fi sekä koulutusjohtaja Hannu Leppälä, p. 044 449 2705, hannu.leppala@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: