Centria-ammattikorkeakoulu on mukana järjestämässä rekrytoivaa koulutusohjelmaa Kosilalle

Kokkolassa toimiva verkkopalveluihin ja digitaalisiin ratkaisuihin erikoistunut Kosila on perustamassa Kokkolaan älykkään tiedonhallinnan osaamiskeskusta. Kyseessä on Kosilan, M-Filesin ja Esrin yhteistyö.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus kouluttautua älykkään tiedonhallinnan asiantuntijaksi ja työllistyä alan asiantuntijatehtäviin koulutuksen jälkeen. Koulutuksessa yhdistyvät alan perustietämys, timanttitason huippuosaaminen ja niiden soveltaminen käytäntöön alan huipputoimijoiden Kosilan, M-Filesin ja Esrin projekteissa. Koko koulutuksen ajan sovellat opittua käytännön projekteihin ja opiskelet alan perusteiden lisäksi M-Filesin ja Esrin omia koulutusohjelmia tavoitteenasi työllistyä yrityksen asiantuntijatehtäviin.

 

Mitä on älykäs tiedonhallinta?

Liiketoimintatietojen hallinta on monimutkaisempaa kuin koskaan, koska tiedon määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Tieto on kuitenkin hyödytöntä siihen saakka, kunnes se on louhittu ja jalostettu oikein. Älykäs tiedonhallinta analysoi, visualisoi, tulkitsee ja auttaa ymmärtämään nykyajan liiketoiminnan valtavia tietomääriä. Sen avulla rakennetaan laajojakin toiminnallisia prosesseja, joista syntyvät tuotokset voivat päätyä lopuksi sähköisiin arkistoihin. Avointa arkkitehtuuria hyödyntäen sen avulla tuetaan ja hyödynnetään esimerkiksi tiedon visualisointia, analytiikkaa, luonnollisen kielen käsittelyä, koneellista oppimista ja tulevaisuudessa yhä enemmän keinoälyä.

Aikavälillä 10.9.2018 - 1.2.2019 järjestettävään koulutukseen voi hakea 12. elokuuta mennessä.

Lisätietoja: www.kosila-akatemia.fi

Hae koulutukseen.

 

Kohderyhmä

Soveltuvan tutkinnon omaavia tai työelämässä kokeneita henkilöitä, joilla on intohimo päästä mukaan tulevaisuuden tiedonhallinnan aallonharjalle. Voit olla esimerkiksi IT- tai kauppatieteen alan tutkinnon suorittanut ja olet valmis uusiin työelämän haasteisiin. Koulutuksen suoritettuasi työllistyt haastaviin tehtäviin, joissa tiedonhallinta on keskeisessä roolissa ja käytössä on alan kehittyneimmät työkalut. Mahdollisuutesi päästä alan näköalapaikalle on suoraan edessäsi, hyppää kyytiin!

 

Tervetuloa infotilaisuuteen!

Älykkään tiedonhallinnan osaamiskeskuksesta ja rekrytoivasta koulutuksesta kerrotaan infotilaisuudessa 8. elokuuta 2018 klo 9.00 kahvila-ravintola Kulmassa (Rantakatu 10, Kokkola). Tervetuloa!


Lisätietoja
Työtehtäviin liittyen: Kosila, Juha Erkkilä, juha.erkkila@kosila.fi
Koulutukseen liittyen: Centria tutkimus ja kehitys, Kirsi Vuotila, kirsi.vuotila@centria.fi

 

 

   
Seuraa meitä somessa: