Centria Jobi yhdistää työnantajat ja opiskelijat

Centria-ammattikorkeakoulussa on otettu käyttöön digitaalinen ura- ja rekrytointipalvelu, Centria Jobi. Tiitus App -ohjelmistoon tehty palvelu tarjoaa työnantajille ilmaisen, helpon ja nopean alustan oppilaitosyhteistyöhön, jolla voi tavoittaa Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijoiden lisäksi yli 30 eri oppilaitoksen opiskelijat. Palvelu on käytössä myös Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä nimellä Kpedu Jobi.

Työnantajat voivat ilmoittaa Centria Jobissa opiskelijoille työ-ja harjoittelupaikkoja sekä projektitöitä, opinnäytetyöaiheita, tapahtumia ja koulutuksia. Palvelu hyödyntää tekoälyä yhdistäen sopivat opiskelijat ja työpaikat opiskelijan osaamisen ja kiinnostuksen perusteella. Palvelun haavi-toiminnolla työnantajat voivat myös hakea suoraan tarpeeseensa sopivia opiskelijoita.

Centria Jobissa työnantajat voivat tarkastella tulleita hakemuksia ja ottaa potentiaalisiin kandidaatteihin yhteyttä esimerkiksi kysymällä lisätietoja tai kutsumalla työhaastatteluun. Koko rekrytointiprosessi on siis mahdollista hoitaa palvelun kautta. Centria Jobi -palvelu otetaan syyslukukaudesta 2021 alkaen Centria-ammattikorkeakoulussa laajamittaisesti käyttöön osana opiskelijan opintopolkua, mutta jo nyt monet Centrian opiskelijat ovat tehneet palveluun oman profiilin. 

− Centria Jobin avulla yritykset voivat halutessaan kohdentaa työnantajamarkkinointinsa juuri Centrian opiskelijoille Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Samalla työnantajat voivat vahvistaa työnantajakuvaansa. Kaiken lisäksi se on digitaalisella alustalla helppoa, maksutonta ja nykyaikaista, toteaa asiantuntija Teija Muuraiskangas Centriasta.

Palvelu toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Centrian tutkinto-opiskelijoista joka viides on kansainvälinen tutkinto-opiskelija, joten englanninkielisillä ilmoituksilla voi tavoittaa kaikki Centrian opiskelijat. 

Pääset tästä Centria Jobiin

Centria Jobia voi käyttää myös sovelluksen kautta, jonka voi hakea sanalla “Tiitus” tai “Tiitus Työpaikat” sovelluskaupoista (Google Play ja Appstore).   

Lisätietoja:

Kehittämispäällikkö Hanna Lahnalampi, p. 0401496199, hanna.lahnalampi@centria.fi

Asiantuntija Teija Muuraiskangas, p. 0401853817, teija.muuraiskangas@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: