Centria kouluttaa digitalisaation uusia osaajia


Digitalisaatiolla kilpailukykyä KEKO-koulutus

Digitalisaatiosta puhutaan paljon ja työntekijöiltä vaaditaan siihen liittyvää osaamista. Digitalisaatio ei ole pelkästään tuotteiden ja palveluiden sähköistämistä vaan myös toimintatapojen uudistamista ja asioiden tekemistä uudella tavalla. Tähän tarvitaan osaajia.

Centria tutkimus ja kehitys on saanut toteutettavaksi ELY-keskuksen rahoittaman Digitalisaatiolla kilpailukykyä –KEKO-koulutuksen, joka alkaa 16.5.2017. KEKO-koulutus on pk-yritysten kehittämiskoulutus, jossa yhdistetään yritysten kehittämistarpeet ja korkeakoulututkinnon suorittaneiden työnhakijoiden osaaminen. Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija tunnistaa digitalisaation mahdollisuuksia kilpailukyvyn kehittämisessä ja saa työkaluja digitalisaation hyödyntämiseen työelämässä.

Suurin osa koulutuksesta on työssäoppimista. Opiskelijat tekevät yrityksiin digitalisaatioon liittyvän kehittämistehtävän ja sen tekemistä tuetaan tietopuolisella koulutuksella ja ohjauksella. Tämä on hyvä uusi mahdollisuus yrityksille saada osaavaa työvoimaa täsmäkoulutettuna juuri heidän tarpeisiinsa ja myös hyvä rekrytointikanava.

Hakuaika on voimassa 7.5.2017 asti. Lisää tietoa täällä.


Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Paula Oja, p. 044 449 2721, paula.oja@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: