Centria messu- ja tapahtumapalvelut mukana Elmia Subcontractor -messutapahtumassa

Centria messu- ja tapahtumapalvelut osallistuu 12 yrityksen kanssa 12.-15.11.2019 Ruotsin Jönköpingissä järjestettävään Elmia Subcontractor -messutapahtumaan.

Vuosittain marraskuussa järjestettävä Elmia Subcontractor on Pohjois-Euroopan johtava valmistusteollisuuden alihankkijoille ja heidän asiakkailleen tarkoitettu messutapahtuma, joka keskittyy teollisuusalan nopeaan kasvuun sekä sen luomiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Messutapahtumassa esitellään teollisuusalan uusimpia innovaatioita ja kasvavia trendejä kansainväliselle yleisölle. Messuilla on vuosittain noin 15 000 kävijää ja noin 1200 näytteilleasettajaa 30 eri maasta.

Centria messu- ja tapahtumapalveluiden kanssa Elmia Subcontractor -messutapahtumaan osallistuvat seuraavat yritykset: Mectalent Oy, Muovisola Oy, Premetec Oy, SP Stainless Oy, Kyrel Oy, Premec Oy, Joros Oy, Pro Grinding Oy, Okun Koneistuspalvelu Oy, Fiskars Oyj, Coastone Oy ja Mäkelä Alu Oy Ab.

Centria messu- ja tapahtumapalvelut toteuttaa avaimet käteen -periaatteella toimivia messuosallistumisia yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla. Centrian kokonaisvaltainen messupalvelupaketti sisältää kaiken suunnittelusta ja rakentamisesta tarjoiluihin ja kunnossapitoon. Centrian messutiimi räätälöi yrityksen tarpeiden mukaisesti joko oman osaston tai kokoaa sopivan yhteisosaston niin kotimaisiin kuin ulkomaisiinkin tapahtumiin. Centrian messutiimin henkilökunta on yrityksen palveluksessa koko messuprojektin ajan, myös tapahtumassa paikan päällä.

Lisätietoja messuosallistumisesta:

Messuvastaava Katariina Heikkilä, +358 44 449 2719, katariina.heikkila@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: