Centria sai jälleen hyvän työpaikan statuksesta kertovan Great Place to Work -sertifioinnin

Centria-ammattikorkeakoulu on uudistanut Great Place to Work -sertifiointinsa Suomen parhaiden työpaikkojen tutkimuksessa. Great Place to Work -tutkimus tutkii työntekijäkokemusta ja auttaa organisaatioita tunnistamaan vahvuutensa sekä kehityskohteensa. Sertifiointi on kansainvälisesti arvostettu, kolmannen osapuolen myöntämä tunnustus loistavasta työntekijäkokemuksesta ja hyvän työpaikan rakentamisesta. Työntekijäkokemus on tutkittu anonyymillä Trust Index -henkilöstötutkimuksella, joten sertifiointi perustuu työntekijöiden aitoihin kokemuksiin.

Centria saavutti ensimmäisen kerran sertifioinnin marraskuussa 2020. Sertifiointi on voimassa vuoden myöntämishetkestä eteenpäin.

− Se, että pystyimme uusimaan sertifioinnin, kertoo kyvystämme määrätietoiseen työhön, jolla on pysyvyyttä ja jatkuvuutta. Samalla se on osoitus koko organisaation pyrkimyksestä työpaikan kehittämiseen, toteaa Centrian rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki.

Henkilöstö on Centrian tärkein voimavara. Centriassa uskotaan osaamiseen ja luottamukseen perustuvaan, välittävään ilmapiiriin, josta osoituksena on tyytyväisen henkilöstön antamat arviot työpaikastaan.

− Tutkimuksen mukaan centrialaiset arvostavat niitä asioita, joita olemme yhdessä viimeisen kolmen vuoden aikana kehittäneet, eli paikasta riippumatonta työtä, hyvää esihenkilötyötä, monipuolisia henkilöstöetuja ja hyvinvointiin panostamista. Erityisen tärkeää on kuitenkin se yhteisöllisyys ja välittämisen henki, joka Centriassa vallitsee, kertoo henkilöstöpäällikkö Jouko Mäki-Korvela.

Great Place to Work -sertifiointi on globaali ja kansainvälisesti arvostettu tunnustus. Great Place to Work -menetelmällä on tutkittu työelämää jo 30 vuoden ajan. Tutkimusmetodologia perustuu tieteellisiin tutkimuksiin, ja sitä on kehitetty muun muassa Harvardin yliopiston kanssa yhteistyössä.

Lisätietoja:

rehtori, toimitusjohtaja Kari Ristimäki, p. 044 725 0310

henkilöstöpäällikkö Jouko Mäki-Korvela, p. 044 725 0302

 


   
Seuraa meitä somessa: