Centria tempaisee satavuotiaan Suomen kunniaksi - kerää 100 pakettia Joulupuu-keräykseen

Centria Joulupuu-keärys 2017

Centria-ammattikorkeakoulu kunnioittaa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta osallistumalla Joulupuu-keräykseen. Kokkolassa kampanja toteutetaan yhteistyössä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen kanssa. Joulupuu kerää joululahjoja seudun 0-17-vuotiaille vähäosaisille lapsille ja nuorille ja auttaa siten vaikeassa elämäntilanteessa olevia lapsiperheitä. Lahjaksi käyvät esimerkiksi lelut ja lapsille ja nuorille sopivat käyttötavarat. Myös esimerkiksi karamellit tai suklaarasiat ovat olleet mieluisia paketteja.

Centrialaisten tavoitteena on kerätä yhteensä sata lahjaa keskiviikkoon 29.11. mennessä. Lahjat luovutetaan torstaina 30.11.2017 klo 13.00. Kokkolan, Ylivieskan ja Pietarsaaren vastuuorganisaatioille, jotka toimittavat ne alueen vähäosaisille lapsille ja nuorille.

Joulupuu-keräykseen toimitettavat lahjat tulee paketoida etukäteen, ja Centria järjestääkin henkilöstölle tonttupajan, jossa paketoidaan keräykseen tuotuja lahjoja, nautitaan joulutunnelmasta ja yhdessä tekemisestä. Henkilöstön lahjoittamien joulupakettien lisäksi Centria lahjoittaa keräykseen 100 suklaarasiaa.

Lisätietoja: Johdon sihteeri Kati Bång, p. 044 725 0011, kati.bang@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: