Centrian hankkeet mukana Eurosafety-messuilla 11.-13.9.

Centria-ammattikorkeakoulun koordinoimat Biline- ja SWW-hankkeet ovat mukana Tampereen Eurosafety-messuilla 11.-13.9.2018. Messujen teemana on turvallisuus ja riskienhallinta.
 
Biline-hankkeen messuosastolla on esillä Bilinen digitaalinen tilannekuva ja muita digitaalisia ratkaisuja, joiden avulla tuodaan turvallisuuden kokonaiskuva yhteen; oikea tieto oikealle henkilölle oikeaan aikaan. Digitaalisessa tilannekuvassa voi seurata reaaliajassa teollisuusalueen turvallisuustilannetta sekä operatiivista toimintaa katsojan tarpeen mukaan. 

SWW-hankkeessa kehitetään puettavan teknologian sensoriratkaisuja. Hankkeessa keskitytään haastavien työympäristöjen vaatetukseen ja puettavan teknologian hyödyntämiseen tällaisessa raskaassa käytössä turvallisuuden näkökulmasta. SWW-hankkeen messuosastolla on esillä muun muassa 3D-bodyscanning -laite, virtuaalinen vaatesovitus ja kannettava 3D-skanneri. Lisäksi näitä teknologialla ”tehostettuja” työasuja pääsee näkemään ja kokeilemaan tapahtumassa. Mukana ovat myös SWW:n partnerit Latviasta ja Liettuasta. 

Lisätietoja: TKI-kehittäjä (hankeviestintä) Leena Toivanen p. 040 701 3221, leena.toivanen@centria.fi

 

 


   
Seuraa meitä somessa: