Centrian SAP-kehitystoiminta hyvässä nousussa - Wärtsilä Oyj tuorein yhteistyökumppani 

 

Centria-ammattikorkeakoulu on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Wärtsilä Oyj:n kanssa SAP-kehitystoimintaan liittyen. Kehitystoiminta pohjautuu Centrian tiloissa sijaitsevaan SAP Next-Gen Lab -ympäristöön, joka palvelee uuden Business Management, Enterprise Resource Planning (ERP) -koulutusohjelman opiskelijoita.
- Viime joulukuussa avaamamme Pohjois-Euroopan ensimmäinen SAP Next-Gen –laboratorio tarjoaa hedelmällisen yhteistyökonseptin yritysyhteistyöhön. Tuoreet yhteistyösopimuksemme Wärtsilän ja Fujitsun kanssa antavat erinomaiset mahdollisuudet erilaisille projekteille uudessa koulutusohjelmassamme, kuvailee yliopettaja Janne Peltoniemi.

Eri toimialoilla toimivat Wärtsilä ja Fujitsu pystyvät tarjoamaan laajan kirjon rajapintoja yhteistyölle, joka parhaimmillaan johtaa opiskelijoiden työllistymiseen yrityksille tehtävien opinnäytetöiden, projektien, esittelyiden ja R&D-toimintaan osallistumisen kautta.
- Olemme todella kiitollisia yritysten kiinnostuksesta Centrian ERP- ja SAP-painotettua koulutusohjelmaa kohtaan ja olemme valmiita ja motivoituneita syventämään yhteistyötämme edelleen. Vastaavanlaista konseptia kehitetään myös paikallisten yritysten kanssa lähitulevaisuudessa, linjaa Peltoniemi.

SAP-kehitystoiminnan puitteissa Wärtsilä Oyj toimittaa SAP-dataa opiskelijoiden analysoitavaksi Next-Gen Lab –opetusympäristössä. Wärtsilä on kansainvälisesti johtava älykkään teknologian ja kokonaiselinkaariratkaisujen toimittaja merenkulku- ja energiamarkkinoilla. Wärtsilä maksimoi asiakkaiden alusten ja voimalaitosten ympäristötehokkuuden ja taloudellisuuden keskittymällä kestäviin innovaatioihin, kokonaishyötysuhteeseen ja data-analytiikkaan. Vuonna 2017 Wärtsilän liikevaihto oli 4,9 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 18 000. Yrityksellä on yli 200 toimipistettä yli 80 maassa eri puolilla maailmaa. Wärtsilän osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Business Management, Enterprise Resource Planning (ERP) –koulutusohjelmaan voi tutustua Centria-ammattikorkeakoulun nettisivuilla. Koulutukseen haetaan yhteishaussa 14.-28.3.2018!

Lisätietoja: Yliopettaja Janne Peltoniemi, p. 040 808 5127, janne.peltoniemi@centria.fi


   
Seuraa meitä somessa: